Viser 1–20 af 39 resultater

Plastikfri køkken

Alt til det grønne køkken

Er du træt af uendelige mængder klingfilm, stanniol, fryseposer og tørre madrester?
Vil du gerne reducere dit CO2-aftryk og minimere affald og madspild i din husholdning?
I denne kategori finder du mange flotte og mere bæredygtige alternativer til plastik.

Nordiske skønheder

Fra eksempelvis Haps Nordic findes de smukkeste løsninger til opbevaring af mad i køkken og på tur. Deres smarte cotton covers kan forvandle dine yndlingsskåle til flotte opbevaringsbøtter, så du ikke behøver bøvle med klingfilm eller at hælde om.
Haps Nordic har også et hav af geniale madposer til både vådt og tørt. Nogle er i silikone, nogle i økologisk bomuld med flotte prints. Alle er genanvendelige og vaskbare. Farverne er nordiske, varme og jordnære – flotte i ethvert hjem!

Farverige snack poser

ImseVimse og Planet Wise er også på banen i det plastikfri køkken – deres wetbags egner sig nemlig ikke kun til bleer, men også som snack bags! Du kan få dem i utallige, farverige og fantasifulde prints, så man kan blive helt glad i låget af at hive en sandwich ud af sådan en sag.

Arvegods til turen

Klean Kanteen og deres termobeholdere, drikkedunke og sugerør af rustfrit stål er også oplagte til at holde affald og plastik væk fra både køkken og tur-taske. Man slipper for skidt kemi og får produkter som holder så længe de snildt kan gå i arv.

Plastikfri “plastikposer”

Skal køkkenbordet have en tur med kluden, foreslår vi Maistic klude, som er helt fri for mikroplast og er bionedbrydelige, så du stadig slipper for affald.
Kalder situationen virkelig på en plastik-pose har Maistic faktisk også et plantebaseret og bionedbrydeligt bud på sådan én!

Til alle behov

Hvad enten din mission er at slippe for kemi i jeres mad, forbedre æstetikken i køkken og tur-taske eller at gå all in på zero-waste konceptet, så finder du altså hvad du skal bruge her i vores kategori til det plastikfri køkken!