Snack poser

Til den grønne tur i det blå

Vores farverige univers af genanvendelige og vaskbare snack poser er fyldt med perfekte ledsagere til tur og hverdags-madpakker!
Vi har dem i alverdens farver, prints og størrelser så du kan finde dén der gør lige præcis dig glad i låget når det er snack tid. Fælles for dem alle er dog, at de holder din mad frisk, passer godt ind i en zero-waste livsstil og at de kan bruges igen og igen og igen. De skal bare vaskes og tørres, så er de klar igen!

Forskellige materialer og typer

Vi har snack bags som er af økologisk bomuld, som beskytter maden, men stadig lader den ånde. Man undgår kondens, fugtigt sandwichbrød og kedelig kemi med sådan en sag. Og flot er den også! Den er nem at vaske og tørrer hurtigt igen, så den er oplagt til hverdagsbrug.

Vi har også snack bags af PUL, som er et vandtæt tekstil. Disse snack bags holder godt på fugten og er gode til de mere grattede madder. De kan nemt lige tørres af mellem hverdagsbrug eller vaskes i maskine, så tager de blot lidt længere tid om at tørre.
De er praktiske og tætte og kan bruges igen og igen. Og så er de nok de mest farverige vi har!

Silikone bliver også brugt som materialet til nogle af vores snack poser. De fungerer også godt til opbevaring af madvarer i køkkenet eller køleskab og fryser. De er fleksible, nemme at vaske og holder virkelig godt tæt.

Miljø- og kemibevidste mærker

Vores snack poser kommer fra forskellige mærker og kan hver især noget forskelligt, men fælles for dem alle er, at de sparer din mad for kontakt med skadelig kemi. Og så kan de alle bruges igen og igen, så de sparer dig og miljøet for et fortsat brug af plast og dermed en produktion af affald.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.