Viser alle 4 resultater

Slip for kedelig kemi med økologiske madkasser. Har man gjort sig ulejligheden at pakke maden hjemmefra, så man ved hvad man får, vil man jo ikke have mere med end man ved – vel? Men rigtig mange madkasser af diverse plasttyper afgiver altså desværre kedelig kemi til vores mad. Stræb da efter økologiske madkasser, hvis du vil slippe for uønsket kemi blandt dit rugbrød og æblebåde. Vil man være sikker på ikke af få mere med i maden end man har tænkt sig, skal man vælge madkasser af enten glas eller rustfrit stål. Det sidste er, af åbenlyse grunde, ofte noget mere praktisk end det første. Rustfrit stål har de fordele at det er nemt at rengøre, det afgiver ikke smag eller kemi til maden, og så holder det en evighed – også selvom du kommer til at smide rygsækken på gulvet! Se også vores udvalg af ImseVimse, Bees Wrap og Planet Wise.


Stål er grønt – kort om de økologiske madkasser

Produkter af rustfrit stål er lavet med især to ting for øje; holdbarhed og renhed. Holdbarheden skal sørge for, at du kun behøver købe det du har brug for én gang, og så kan bruge dét indtil du ikke har brug for det mere. Renheden skal forstås som, at dét du køber skal være sundhedsmæssigt forsvarligt for både dig og dine omgivelser. De to ting giver tilsammen bæredygtighed, både for din pengepung, din sundhed og dit miljø.

En økologisk madkasse for livet

Økologiske madkasser i stål holder til at blive brugt, til at blive tabt og til at blive vasket igen og igen. Den holder maden frisk længere og du kan med god samvittighed droppe madpapiret uden at bekymre dig om hvad din mad kommer i kontakt med. Du kan bruge madkassen på skovturen, i børnehaven, i skolen og på arbejdet, eller sågar til madresterne i køleskabet. Når du bruger en økologisk madkasse af stål, kommer den ikke til at tage farve af maden, heller ikke selvom du glemmer den lige længe nok i tasken. Den er meget hygiejnisk i brug og let at rengøre. En økologisk madkasse er med andre ord en madkasse der holder til livet, hele livet.