Viser 1–20 af 49 resultater

Når man ønsker sig en slurk rent drikkevand og endda gør sig umage med at holde sig til de sunde dråber fremfor så meget andet, så er det jo rigtig ærgerligt hvis der sniger sig kedelig kemi ind alligevel, fordi drikkedunken afgiver noget den ikke skal. Vil man være sikker på ikke af få mere med i vandet end man har tænkt sig, skal man vælge drikkedunke af enten glas eller rustfrit stål. Det sidste er, af åbenlyse grunde, ofte noget mere praktisk end det første. Rustfrit stål har de fordele at det er nemt at rengøre, det afgiver ikke smag eller kemi til vandet, og så holder det en evighed – også selvom du kommer til at smide rygsækken på gulvet! Snakker vi drikkedunke af rustfrit stål i god kvalitet, kommer vi ikke udenom legendariske Klean Kanteen.


Vælg drikkedunke fra Klean Kanteen – det er grønt

Produkter fra Klean Kanteen er lavet med især to ting for øje; holdbarhed og renhed. Holdbarheden skal sørge for, at du kun behøver købe det du har brug for én gang, og så kan bruge dét indtil du ikke har brug for det mere. Renheden skal forstås som, at dét du køber skal være sundhedsmæssigt forsvarligt for både dig og dine omgivelser. De to ting giver tilsammen bæredygtighed, både for din pengepung, din sundhed og dit miljø.

Drikkedunke for livet

En drikkedunk fra Klean Kanteen holder til at blive brugt, til at blive tabt, til at blive vasket igen og igen. Mister du en del til den, så kan delen tilkøbes igen, så du ikke skal ud og købe hele flasken igen. Får du lyst til en praktisk sports cap i stedet for et skruelåg, så du kan betjene flasken med én hånd, så sætter du bare sådan et låg på i stedet. Får du små børn, som ikke kan drikke af den slags endnu, fås der en smart sippy cap, der er drypfri og specielt egnet til de små. Hele familien kan blot snuppe en flaske og sætte deres eget favoritlåg på. Det er med andre ord drikkedunke der holder til livet, hele livet.