Viser alle 11 resultater

Ville det ikke være lækkert, hvis man både kunne få økologisk mad OG børste det væk fra tænderne igen, med økologisk tandpasta? Jamen det kan du heldigvis godt! Tandpasta behøver ikke være læsset med alt muligt skidt kemi, for at være effektivt. Jack N Jill laver fantastisk økologisk tandpasta, som både smager godt, virker godt og er ligeså nemt at bruge som helt almindelig tandpasta – for det skal jo være nemt at vælge grønt! Til gengæld bliver dit barn ikke forgiftet af denne økologiske tandpasta, hvis de små hænder har hugget tuben og den pludselig er tom. Jack N Jill anvender nemlig hverken fluor, SLS, farvestoffer eller gluten. Derudover er tandpastaerne selvfølgelig sukkerfrie, men stadig søde i smagen; de har nemlig et virksomt indhold af xylitol (du kender det måske som Birkesød), som faktisk er effektivt mod karies. Samtidig smager det godt! Du får altså ikke problemer med at lokke det i junior i kampen mod Karius og Baktus, og tandpastaerne findes også i et væld af smagsvarianter, så der er god mulighed for at finde juniors yndlingssmag iblandt. Den findes også i neutral, altså uden smag, som måske er et godt udgangspunkt for de allerførste tænder og spæde smagsløg. Køb også en økologisk tandbørste.


Ekstra bonus ved økologisk tandpasta

Derudover har økologisk tandpasta fra Jack N Jill en virkelig smart ekstra virkning; de kan lindre ømme gummer ved tandfrembrud! De økologiske tandpasta indeholder nemlig også økologisk morgenfrue, som kan berolige og lindre gummer der driller. Det kan være en stor lettelse for både barn og forælder – og her er det jo ekstra fantastisk at tandpastaerne er helt ugiftige, for så kan man jo lige bruge dem nogle flere gange om dagen, når der er tænder på vej! For de større børn, giver den rene ingrediensliste den ekstra bonus, at de uden bekymringer kan få lov til selv at øve sig med at børste tænder.

Økologisk tandpasta med grønne tuber

Jack N Jill har altså noget af et nåleøje, når det kommer til hvilke ingredienser de vil have i deres økologiske tandpastaer. Men også emballagen er der taget stilling til; tuben er fri for BPA og er fremstillet af genbrugsmaterialer, så her er man også sikker på et grønt produkt.