Viser alle 11 resultater

I kategorien økologisk tandbørste, finder du bæredygtige og grønne tandbørster i alle afskygninger. Her er tandbørster til de allerførste tænder, til tumlinge der selv skal øve sig, til større børn og til mor og far. Ligeså er der valgmuligheder indenfor både materialer og manuelle, samt elektriske tandbørster. Her er også flere mærker repræsenteret, og når du finder din favorit, vil den helt sikkert også gå godt til vores udvalg af økologisk tandpasta til store og små.


En økologisk tandbørste til de første tænder

Er man på jagt efter noget blødt og godt til de første bisser, eller til at massere ømme gummer og begynde på tilvænningen af tandbørstning, så er en økologisk tandbørste fra Jack N Jill en oplagt kandidat. Eksempelvis en lille fingertandbørste, der virkelig er blød og behagelig i brug for både baby og børstefører! Tandbørsten sættes, som navnet antyder, på fingeren og har bløde dupper, som masserer ømme gummer forsigtigt, og gnider skidtet af de første små, hvide perler. Den er nem at styre, og fuldstændig sikker for den bette. Den er nemlig fremstillet i ren, medicinsk silikone, som ikke afgiver noget skidt kemi.

Jack N Jill laver også økologiske silikonebørster som er velegnede til de lidt større børn, når de selv skal øve sig. Der er eksempelvis en model, som har et blødt silikoneskjold, som hindrer at barnet får tandbørsten for langt ned i halsen.

Klassisk, økologisk tandbørste til alle

Er man mere til økologiske tandbørster af den klassiske slags, skal man have fat i en af Jack N Jills tandbørster af GMO-fri majsstivelse, som er både bæredygtigt og komposterbart. De fungerer nøjagtigt som almindelige tandbørster, bare i en nem og grøn udgave! De findes både til de helt små, de lidt større og de helt store familiemedlemmer. Ligeledes har Hydrophil gode bud på klassiske økologiske tandbørster, blot er disse lavet af bambus, som er et af verdens mest bæredygtige råmaterialer. Disse tandbørster er 100% veganske og bionedbrydelige.

En økologisk tandbørstee er bæredygtig og brummende

Synes man i stedet, at en elektrisk tandbørste er det nye sort, så skal man da have en grøn en af slagsen; igen er det innovative Jack N Jill der er på banen! Deres brummende Buzzy Brush er blid, effektiv og et hit hos både store og små! Er det de små, der skal overtales, kan den heldigvis spille en ganske ørehængende melodi, og har søde klistermærker man selv kan dekorere den med! Tandbørsten er fri for BPA, PVC og ftalater, og har et genanvendeligt håndtag.