Viser 1–20 af 23 resultater

Tandbørster og tandpasta

Bæredygtige bisser

Er man opmærksom på kemi i det man spiser, det man iklæder og ismører sig, det man gør rent med, leger med og omgiver sig med, giver det god mening også at være opmærksom på det man børster tænder med. Det er måske en overset faktor, men vi har nu samlet et bredt udvalg af bæredygtige tandbørster og effektive tandpastaer uden skrap kemi. Så kan i få rene tænder, med ren samvittighed!

Børster til tænder i alle størrelser

Når de første tænder begynder at vise sig i de bløde gummer, skal den første tandpasta og tandbørste selvfølgelig også findes frem. Vi har nogle ultra bløde begynder tandbørster fra Jack N’ Jill, som er perfekte til helt nybegyndere! Børsterne er lavet i blød silikone og er udformet specielt til gummer og galhalse – det vil sige sådan, at de ikke kan komme helt ned i halsen på de små.
Til ømme, kløende gummer har vi også førstehjælp i form af teething gel fra Jack N’ Jill med dulmende planteekstrakter.
Til de lidt større børn, er der bløde børster fra Jack N’ Jill lavet af majsstivelse og genanvendeligt nylon. Fra Hydrophil har vi også bæredygtige bambus-tandbørster til børn og voksne.

Tandpasta uden skidt kemi

Alle vores tandpastaer er uden fluor, SLS og anden skidt kemi. De er baseret på naturlige ingredienser, plantestoffer og mineraler. De er effektive mod karies og plak, men milde mod det sarte miljø i mundens slimhinde og tændernes emalje.

Natur når det er effektivt

Der anvendes blandt andet xylitol, som effektivt og naturligt værn mod bakterier og karies. Det giver ligeledes en sød og dejlig smag til tandpastaerne, som både børn og voksne nyder.
Flere af tandpastaerne har også naturlige slibemidler mod plak, som stadig er mildt mod emaljen. Der bruges blandt andet mineralet kisel eller fintmalede kokosskaller.
Vi har tandpastaer som egner sig til sarte gummer, med deres beroligende plantestoffer og urteudtræk.
Og så har vi en tandpasta-bar, så man også kan få prøvet en naturlig og effektiv zero-waste tandpasta af.
Her er, med andre ord, bæredygtige tandbørster og tandpasta til alle aldre og smagsløg!