Viser 1–20 af 74 resultater

Økologisk vaskemiddel giver ren samvittighed. Når man, rent principielt, køber økologisk uldtøj, økologisk sengetøj og dyner samt økologisk stof til den lille rumpe, så virker det jo egentlig helt hen i vejret at vaske det med al mulig kemi? Men økologi vasket med økologi, giver heldigvis stadig økologi! Derfor er de vaskemidler vi tilbyder hos MiniE økologiske, naturlige, miljøvenlige og effektive. Hvad enten du vasker uld, silke, kapok eller stofbleer, er du sikret et rent resultat, på mest skånsomme måde. Enzymer er udskiftet med virksomme plantestoffer, for at vaske rent med så lidt slidtage som muligt, både for materiale og miljø. Mælkesyre og pletsalt bruges som effektive og milde alternativer til kalk- og pletfjerner. Lanolinopløsninger leverer nemme smutveje til korrekt pleje af uldprodukter, som sikrer de fungerer optimalt hvad angår vandtæthed, holdbarhed og selvrensende egenskaber. Alt sammen uden skidt kemi eller besværligt nonsens. 


NB hvad angår vaskeri og stofbleer – vælg økologisk vaskemiddel i topkvalitet

Når du vælger at købe genanvendelige stofbleer, er det vigtigt, at ”vaskeriet” er fyldt op med de rigtige vaske- og plejemidler. Det er en nødvendighed, hvis du ønsker, at dine stofbleer og tilbehør til stofbleer skal holde længst muligt. Det lyder avanceret– det er det dog slet ikke. Hos MiniE kan du være sikker på, at alt vores vaskemiddel er økologisk og i topkvalitet.

Økologisk vaskemiddel - sådan vasker, rengør og plejer du stofbleer

Når stofbleer eller tilbehør til stofbleer skal vaskes, er det vigtigt, at der ikke anvendes sæbe med enzymer – det ødelægger stofbleerne på sigt. Ligeledes er det vigtigt ikke at bruge for meget sæbe – det ophober sig i stofbleer og kan få dem til at lugte. Desuden kan stofbleernes sugeevne nemt forringes, hvis der bruges for meget sæbe. I vores store Vaskeguide til stofbleer kan du læse meget om de forskellige produkter, vasketips og råd til hvordan du bedst at vasker, rengøre og plejer de genanvendelige stofbleer.