Økologiske rengøringsartikler

 

Genvej til grønt hjem

Alt til et helt rent hjem, finder du her – men du finder ikke nogen krads kemi!
Vi har nemlig et meget bredt udvalg af vask- og rengøringsmidler med naturlig oprindelse og effektive ingredienser, men uden stoffer som belaster krop eller miljø.

Effektivt og skånsomt

Vores rengøringsmidler er alle baseret på bæredygtige og skånsomme ingredienser, som stadig er virkelig effektive overfor skidt, fedt og snavs. Vi har alt til hjemmet, lige fra gulvet til spejlet, og det er derfor nemt at vælge grønne løsninger til hverdagen.

Stor spiller på det grønne marked

Blandt vores Sonett rengøringsmidler finder du produkter til selv den mest specialiserede opgave. Skal badeværelset have en ren overhaling? Skal der vinkes farvel til kalkophobninger? Skal puslebordet desinficeres? Om det er det ene eller det andet, kan du finde den rette hjælp blandt Sonett’s produkter. Og du behøver ikke bekymre dig om kemi. Sonnett er en af de helt store spillere når det kommer til økologisk og bæredygtig rengøring, og deres produkter baserer sig på bionedbrydelige, naturlige og økologiske ingredienser, som er milde mod krop og miljø. Alle produkter er 100% veganske (med undtagelse af Uldkur og Pletfjerner), og certificeret fri for GMO, sulfater, mikroplast, parabener og silikoner.

Nye genistreger fra Biobaula

Har du brug for flere slags grønne rengøringsmidler klar i skabet, så foreslår vi du tager et kig på Biobaulas innovative rengøringstabs. Biobaula har opfundet super smarte, super koncentrerede rengøringsmidler i form af små, pladsbesparende tabs, som opløses i vand inden brug. På den måde sparer man ikke kun oceaner af plads i rengøringsskabet, men også under transport til og fra butikken – Biobaulas rengøringstabs udleder derved 95% mindre CO2 under transport end almindeligt rengøringsmiddel! De har tabs til gulv, glas, bad, universal med videre, men fælles for alle er, at de er aldeles veganske, naturlige, plastikfri og hyper effektive!

Alt dét og meget mere finder du i denne kategori – ikke at forglemme lækre, plastikfri klude fra Maistic til at svinge det grønne rengøringsmiddel rundt på alle flader med!

 

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.