Viser 1–20 af 170 resultater

Økologisk vask og rengøring

Genvej til grønt hjem

Alt til et helt rent hjem, finder du her – men du finder ikke nogen krads kemi!
Vi har nemlig et meget bredt udvalg af vask- og rengøringsmidler med naturlig oprindelse og effektive ingredienser, men uden stoffer som belaster krop eller miljø.

Effektivt og skånsomt

Vores rengøringsmidler er alle baseret på bæredygtige og skånsomme ingredienser, som stadig er virkelig effektive overfor skidt, fedt og snavs. Vi har alt til hjemmet, lige fra gulvet til spejlet, og det er derfor nemt at vælge grønne løsninger til hverdagen.
Blandt vores Sonett rengøringsmidler finder du produkter til selv den mest specialiserede opgave. Og fra innovative Biobaula finder du gedigne all round produkter i form af geniale, pladsbesparende små rengøringstabs.

Naturligt rent tøj

Når man gør sig umage for at finde tøj og stofbleer af højeste og reneste standarder, giver det selvfølgelig også god mening at vaske dem så skånsomt, miljørigtigt og naturligt som muligt. Uden selvfølgelig at gå på kompromis med renheden!

Vi har et meget bredt udvalg af effektive vaskemidler og tilbehør af rene, naturlige ingredienser. Både Sonett og Ulrich Natürlich laver vask- og rengøringsmidler af højeste kvalitet. De er plantebaserede og koncentrerede, fri for petrokemikalier, syntetiske farver og parfumer og så er de skånsomme mod krop og miljø, men hårde ved snavs!
Du finder alt du skal bruge til rent tøj og velkørende hvidevarer; naturlig afkalker, blødgører, pletfjerner, duft til tøjet, afspændingsmidler, lanolinimprægnering samt vaskemidler til hvidt, kulørt, sportstøj, uld/silke og meget mere.
Vaskemidlerne fås også i store dunke, så man kan købe stort ind og med vores øko-point opnår du løbende rabat.

Cocoon har også spændende, nye produkter i denne kategori. Deres geniale tørrebolde af filtet uld forkorter, på smart og lavpraktisk vis, tørretiden når du tørretumbler tøjet. Ligeledes modvirker de statisk elektricitet og blødgør tøjet, så man kan springe skyllemidlet over. De er også næsten uundværlige hvis man har kapok.
De laver også en lækker, vegansk pletfjerner som giver selv de stridiste pletter kamp til stregen. Prøv også de simple og smarte sæbebær i stedet for vaskemiddel.