Viser 1–20 af 38 resultater

Organic Kapok, der en serie fra den grønne og geniale producent Cocoon Company, har alt til sund og sikker søvn Det er en utroligt mangfoldig serie, med alt hvad hjertet begærer til sund og naturlig søvn. Her finder du dyner, puder, madrasser, rullemadrasser og sågar noget så innovativt som en indsats til autostolen. Alt sammen af økologiske naturfibre og garanteret fri for skadelig kemi!


Organic Kapok og dets mange fordele

Organic Kapok seriens omdrejningspunkt, er den helt unikke fiber, kapok. Kapok er en vildtvoksende naturfiber fra de tropiske skove. Fiberen er faktisk den letteste naturfiber i verden, da den indeholder 80% luft, og den er derfor også fantastisk åndbar. Dette gør den perfekt til brug i alt til sovemiljøet, da den regulerer temperaturen og leder fugten væk fra kroppen. Kapok vil altid føles tør og lun, og kan således være en kæmpe lettelse for de der normalt har det alt for varmt under almindelige dyner.

Organic Kapok er sikkert og rent

Da kapokfiberen vokser vildt, ikke bliver tilsat noget og ikke bearbejdes med nogen kemikalier, er fiberen derfor et helt rent og økologisk naturprodukt, fri for al skidt kemi. Til at indkapsle kapokken, så den er brugbar som dyner, puder, madrasser og mere, bruges udelukkende 100% certificeret økologisk bomuld, af den blødeste kvalitet.

Produkterne er derudover også egnede til allergikerer, da kapokfibrene naturligt indeholder et bitterstof der er modstandsdygtigt overfor husstøvmider. Endvidere kan kapokprodukterne vaskes på op til 60 grader.

Organic Kapok er yderst bæredygtigt

Når kapokfiberen skal høstes, gøres dette uden at beskadige eller fælde de vildtvoksende træer. De bliver således stående og bidrager til natur og miljø i hele deres naturlige levetid. Kapokfiberen høstes af lokale bønder, og produktionen af Organic Kapok serien bidrager derfor også til lokalbefolkningens levebrød.

Under produktionen af seriens produkter, høstes, sorteres og bearbejdes fiberen manuelt og uden kemikalier. Samlet set er derfor både råvareproduktion, fremstilling og slutprodukt alt sammen forsvarligt og bæredygtigt for mennesker og natur.