Viser alle 8 resultater

Hvis du ikke er til de animalske former for fyld, men stadig vil have en fyldig og fluffy dyne og pude, så er Amazing Maize serien lige noget for dig. Du behøver nemlig ikke gå på kompromis med det grønne og købe polyesterfyld eller dun! Amazing Maize er banebrydende bæredygtige og helt unikke produkter, til dem der vil have det hele. Se også vores udvalg af Organic Kapok.


Hvad er Amazing Maize?

Simpelthen en innovativ og bæredygtig serie af dyner og puder, til de der ønsker produkter, der er fri for skadelig kemi, ikke belaster miljøet unødigt og ikke anvender animalske produkter. Er kravene samtidig høj komfort og puttefaktor, samt praktisk og allergivenlig anvendelse og vask, så går man heller ikke galt i byen med Amazing Maize.

Selve majsfiberen der anvendes som fyld, er en menneskeskabt biofiber udviklet af Cocoon Company selv. Den er skabt som deres modsvar til de miljøbelastende og amoralske fibre, der typisk er i konventionelle dyner og puder.

Faktisk er Amazing Maize den første menneskeskabte fiber af udelukkende genanvendeligt materiale! Fiberen er lavet af en mælkesyre der forekommer under fermenteringen af majsstivelse, som foregår i et vedvarende kredsløb, af vedvarende materialer og med fuld udnyttelse af ressourcer. Det betræk der omslutter produkterne, er 100% blød bomuld, som naturligvis er certificeret økologisk, og garanteret helt frit for skadelig kemi. Bomulden er derudover også så tætvævet, at husstøvmider ikke kan trænge igennem.

Fordele og egenskaber ved Amazing Maize

Majsfiberen har en hul struktur, ligesom uld, og vandafvisende egenskaber, ligesom kapok. Den er således åndbar og isolerende, meget ligesom uld, og forbliver tørt ved at lede fugten i løbet af natten, ligesom kapok.

Selve fylden og følelsen af produkterne fra Amazing Miaze minder mest om dun og fjer. Det er således en nem overgang fra det man oftest kender, men med den glædelige forskel at være mange gange mere åndbart og komfortabelt – og så er det 100% vegansk!