Viser 1–20 af 83 resultater

Et økologisk sovemiljø

 

Sund søvn for hele familien

Vi tilbringer SÅ mange timer af vores liv i sengen. Det er dér de dybe åndedrag finder sted og krop og sind lader op og regenererer. Hvis vi ligger og inhalerer formaldehyd, bromerede flammehæmmere og pesticidrester er det ikke særligt optimalt. Ligesom den regenererende effekt af en nats søvn måske udebliver, hvis den blev tilbragt badet i sved, i nærkamp med en kvælende varm dyne eller en madras der ikke passer til din ergonomi. Hvis vi ligger og vender og drejer os om natten fordi vores seng ikke lader os ånde og hjælper med at temperere, så bliver vores søvnkvalitet ringe. Hos børn kan sådanne gener helt sætte en stopper for en god nats sammenhængende søvn, uden de nødvendigvis kan forklare hvor ubehaget stammer fra.
Læg så en god portion skidt kemi oveni i ovenstående problemer, som der desværre ofte er med konventionelle senge og tilbehør, så har du en dårlig cocktail.

Det har vi dog løsninger på! Vi har valgt at have et stort udvalg af bløde sager til søvn og seng. Fra Cocoon Company finder du alt du skal bruge til at sikre en sund og økologisk søvn til hele familien!

Fra vugge til dobbeltseng

Vi har madrasser, puder, dyner, lagner og sengetøj til alle størrelser og stadier i livet.
Baby, junior og voksen/dobbelt – men også madrasser i mere specielle mål til specifikke modeller af senge. Eksempelvis har vi madrasser som passer perfekt i målene til en Sebra seng eller en bedside crib. Vi har selvfølgelig også barnevognsmadrasser i forskellige mål.
Alt fra Cocoon er lavet af de mest bæredygtige og åndbare naturmaterialer. Økologisk kapok og uld er gennemgående i deres kollektioner og giver altså bare fuldstændig uovertruffen komfort og åndbarhed. Det hele er betrukket med økologisk bomuld i blødeste kvalitet, ligeså er deres sengetøj også af denne fine bomuld.

Du finder også økologiske køreposer fra Naturkind i denne kategori. Perfekte til grønne lure i barnevogn og klapvogn på farten.

Samlet set sikrer vores sortiment sund søvn og et økologisk sovemiljø i alle stadier af livet!

 

 


Et økologiske sovemiljø

Her finder du alt til hele familien inden for økologiske dyner og puder, madrasser, mm i både kapok, uld og majs. Du finder også lækre bløde soveposer til de mindste samt babytæpper og lagner. Alt sammen GOTS certificeret økologisk - naturligvis :)