Køb vikletai blandt vores velassorterede udvalg. Ofte står man i det dilemma, hvorvidt man skal vælge en bæresele fordi den er nem at tage på og sætte barnet i, eller om man skal vælge en vikle, fordi den måske støtter bedre når først man har fået bundet den rigtigt. Frygt ej – for der findes vikletai! Den tredje valgmulighed har simpelthen det bedste fra en vikle, altså støtten, og det bedste fra en bæresele, altså nemheden. Se også vores udvalg af strækvikle og fastvikle.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvordan fungerer en vikletai?

En vikletai er opbygget som en bæresele, i den forstand at den har et panel, dét som bærer og omslutter barnet, samt dele der skal omkring bærerens liv og skuldre, for at holde barnet på kroppen af bæreren. Men i stedet for (kun) at have remme og spænder, har en vikletai simpelthen lange haler af stof, som bruges til at binde om livet, skuldre og også rundt om barnet igen, hvilket giver lige et ekstra lag støtte mere end den gængse bæresele. Da halerne jo er af stof der er bredere end almindelige remme på en bæresele, kan de også bredes ud og giver så bæreren øget støtte og komfort mere som en vikle. Med andre ord, er en vikletai en smart hybrid mellem en vikle og en bæresele, som selvfølgelig også er ergonomisk korrekt for både barn og bærer. Den kan bruges til både mave- og til rygbæring.

Vores udvalg af vikle tai

Vi har to typer af vikletai, hvor den ene har bælterem og spænde kombineret med haler til binding om skuldre og barn. Denne type vikletai er fra Tula, og er meget nem at komme i gang med og meget stilren. Den kan bruges fra nyfødt, da den har Tulas indbyggede, justerbare panel. Denne type vikle tai minder mest om en bæresele. Den anden type er fra Lennylamb og minder lidt mere om en vikle, da den har haler der skal bindes både om livet, skuldre og barnet, og disse haler også er i viklestof. Denne vikle tai er meget støttende og komfortabel. Denne vikle tai kan også indstilles i størrelsen og er derfor også velegnet fra nyfødt.