En god start med en strækvikle. Hvis man er kommet så langt, at man har opdaget at bæreredskaber er en smart måde både at holde baby tæt og have lidt friere hænder, har man måske også opdaget hvordan man ofte anbefales at starte med en strækvikle. Strækvikler er nemlig en oplagt vikletype, når man har en nyfødt og man måske samtidig selv er ny hvad angår vikleri. En strækvikle er nemlig typisk nemmere at binde end en fastvikle og er dejligt blød og behagelig for både baby og bærer. En strækvikle har ikke samme bæreevne som en fastvikle fordi den er elastisk og mere eftergivende, men netop derfor er den også mere oplagt til nyfødte og nybegyndere.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Typer og mærker af strækvikler – køb en strækvikle blandt ledende mærker

Vi fører tre forskellige mærker indenfor strækvikler, og de tilbyder hver deres type strækvikle:

Boba strækvikle - her har vi den helt klassiske strækvikle som vi kender den, som i bund og grund er ét langt stykke strækbart stof, der bindes om bærer og baby. Boba strækviklen er økologisk.

Caboo strækvikle - her finder du en helt genial form for strækvikle, som er delvist ”bundet” på forhånd og blot tages på, og som rettes til vha. ringe. Altså er der næsten ingen binderi forbundet med denne type strækvikle, og den er fuldstændig genial altid at have på når man er på farten, for baby kan sættes i og tages ud, uden man nogensinde behøver have vikle og eventuelt overtøj af. Caboo tilbyder denne vikle i en økologisk udgave og en med tyndere stof.

Sidst, men ikke mindst, har vi strækvikler fra revolutionære Newbie, som er bæredygtige i mere end én forstand; for hver vikle de sælger, planter de et træ og de er meget samvittighedsfulde hvad angår deres materialer. Udover at deres produkter er certificerede Fairtrade og økologiske, så har Newbie været så opfindsomme at eliminere behovet for et af de mere udbredte vikle-hacks; hjemmelavet nakkestøtte i form af eksempelvis sammenrullet stofble, da Newbie har lavet en model der simpelthen har indbygget nakkestøtte, så det er ultra nemt at binde viklen sikkert og komfortabelt for en nyfødt.