Ringslynger er geniale bæreredskaber til de scenarier, hvor det gerne må gå lidt tjept med at få barnet op og surret fast, og ikke mindst ned igen i en ruf når de smås batterier igen er ladet op. En ringslynge er meget simpel og hurtig at spænde ind, kan tilpasses nærmest uendeligt, og er nem at have med eller på i farten, uden at fylde ret meget i taske eller eksempelvis under overtøjet. Den tages blot over hovedet og draperes på den ene skulder, så kan man lege kongelig indtil barnet sættes i senere! Ringslynger er perfekte til når man bare lige skal et nap i Brugsen med den bette, og ikke vil hive hele vognen frem, eller man lige skal ind og hente storebrøster med lillebrøster på slæb. Det kunne også være når både barnets ben og bærers lunte er for kort til den lange, stejle opgang i sneglefart, eller man bare gerne lige vil have den ene hånd fri til at røre i sovsen, mens den bette gerne vil hænge på den anden arm. Se også vores udvalg af bæreseler.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Er ringslynger bare vikler?

En ringslynge har visse træk og fordele til fælles med fastvikler generelt. Ringslynger er ligeledes ergonomiske bæreredskaber, som kan bruges uden tidsrestriktioner. De kan bruges fra nyfødt til man synes barnet er for tungt. Ringslynger er også af viklestof, hvilket gør at de er stærke, bløde og gode at arbejde med, når man skal tilpasse dem vha. ringene. De støtter således også rigtig godt, når man får dem bredt ud og placeret rigtigt, men hav dog i mente at man kun placerer slyngen over den ene skulder. Sidder ringslynger rigtigt, støtter de dog henover en større del af skulderpartiet på ryggen, og ned mod modsatte hofteparti. Således kan man bære mere end man tror, uden gener.

Ringslynger i rigtige kvalitet

Viklestoffet skal selvfølgelig være af god kvalitet for at man opnår den rigtige komfort og bæreevne, og her har MiniE et par bud på sikre vindere.

Didymos laver bløde og stærke ringslynger, som er populære gengangere hos både begyndere og øvede bærere. Deres bomuld er økologisk og skønt i både føling og funktion. Lennylamb laver smukke og eksklusive ringslynger, med imponerende styrke og mønstre, og er luksus for både barn og bærer, samt begynder og øvede.