Økologiske bæreseler – køb en bæresele her. Et bæreredskab er generelt guld værd for de forældre og børn som kommer i gang med at bruge dem. De giver enorm tryghed for barnet og en langt højere grad af frihed til forældrene – for ikke at nævne langt mindre ømme arme og ryg! En bæresele er et utroligt praktisk og nemt anvendeligt bæreredskab, som kan bruges af stort set alle. Er man ikke til de lange stykker stof og bindinger som vikler indebærer, kan en bæresele være den lykkelige redning og en god bæresele kan sagtens stå alene som bæreredskab for de fleste. Er man en ørn til vikler, men eksempelvis træt af beskidte haler på p-pladsen, eller ubeslutsomme børn der vil op og ned hele tiden, kan en bæresele også lige være lykken som lynhurtigt supplement til viklen. Bæreseler er også ofte favoritter hos fædrene og kan med fordel bruges af både mor, far og hvem der ellers er heldig at blære sig med baby. Se også vores udvalg af strækvikle og ringslynger.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Hvilken bæresele skal man så vælge?

De forskellige bæreseler har naturligvis hver deres egenskaber.

Cabooleverer de mest sporty og kompakte bæreseler, som alligevel formår at være nogle af de mest rummelige på markedet. Takket være de meget gavmilde og elastiske paneler, er der plads til børnene i længde og bredde længere end hos mange andre mærker. Det elastiske stof og de smarte ringe til justering, gør at bæreselen er meget komfortabel for bæreren at have på og meget nem at tilpasse perfekt. Det flade, elastiske stof er både utroligt blødt og behageligt, og gør også at hele bæreselen er imponerende kompakt - både på bærerens skuldre og når den er pakket sammen på farten. Caboo laver både bæreseler der egner sig nyfødte og minder om en slags strækvikle, og de laver bæreseler der kan bruges længe af større babyer og børn.

Tulaer noget af det ypperste indenfor bæreseler, med deres gennemførte kvalitet og design. De laver bæreseler der egner sig specifikt til tumlinger og større børn, samt bæreseler der kan bruges i hele bæreperioden, fra nyfødt og op, da der er indbygget justerbart panel. Tula bæreseler er ufatteligt smukke, kommer i mange flotte farver og mønstre, og giver utrolig god komfort for både barn og bærer. Derudover er de helt idiotsikre i brug og sidder rigtig godt på næsten alle.