Viser et enkelt resultat

En Tula toddler bæresele er perfekt til de korte ben, der løber derudaf på eventyr, men godt kan blive for trætte til den lange gåtur. Eller til ulvetimen med en træt og tryghedssøgende tumling, der gør forældrenes arme så trætte, at de knap kan røre i kødgryderne. Det er en stærk og robust bæresele, som kan bære helt op til 27 kg uden problemer. Bæreselen bruges fra barnet er mindst 80 cm højt, dvs. oftest fra ca. halvandet år og op til 4+ år. Tula toddler har derfor et meget rummeligt panel, som altså kan akkommodere de fleste børn i adskillige år frem uden at gå på kompromis med komfort for barn eller bærer. Se hele vores udvalg af bæreseler.


Tula toddler er gennemført design

Bæreselen er designet med henblik på maksimal komfort, og derfor er skulderremmene blødt polstrede, for at være skånsomme mod bærers skuldre. Mavebæltet er bredt og støttende og har en stor, praktisk lomme til eksempelvis nøgler, sutter og andet habengut. Spænderne er nemme at betjene, remmene simple at tilpasse og hele designet er ligetil for alle at anvende. Heller ikke på barnets komfort er der sparet, og det bløde stof smyger sig om barnets krop med god støtte og åndbarhed. Panelet er polstret ved benene for ikke at gnave, og der medfølger en aftagelig hætte til støtte og skygge. Derudover er Tula toddler naturligvis en ergonomisk bæresele, hvor barnet sidder i den korrekte M-position. Bæreselen kan anvendes til både front- og rygbæring.

Tula toddler – en smuk bæresele på alle måder

Udover at være udformet med stor omtanke for komfort, holdbarhed og funktionalitet, er det også lykkes Tula at blive populære på skønheden af deres bæreseler. En Tula toddler bæresele er ingen undtagelse; udformningen er uden overflødige eller klodsede detaljer, designet er stilrent og de forskellige farver og mønstre helt unikke. Det bløde øko-tex certificerede stof emmer af kvalitet og står skarpt i farverne, men føles blødt i hånden. En bæresele fra Tula er noget man ikke kun elsker at bruge, men også elsker at se på. Og det gør jo ikke noget den også er smuk, når både baby og mor tilbringer mange timer pakket ind i den!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!