En Tula Standard bæresele er et fantastisk all round bæreredskab, som vil være en oplagt ”go to” basis bæresele for langt de flestes behov og bærelyst. Den er simpel nok i brug til at kunne bruges af de helt grønne bærere, og kan tilpasses langt de fleste kropstyper på både barn og bærer. Samtidig er det en ekstremt holdbar og komfortabel bæresele, hvilket giver muligheden for mange, lange bærestunder i flere år frem. Er man en kende kræsen med æstetikken, føler man nok næppe heller man går på kompromis med en Tula Standard. Nok er den praktisk, hårdfør og komfortabel, først og fremmest, men den er bestemt ingen torn i øjet af den grund. Farver og mønstre i klart og stilrent design pryder disse bæreseler, og er som en visuel kærtegning af Tulas kendetegnende stærke og bløde stof. Altså en bæresele for alle sanser!

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Tula Standard er en bæresele af høj standard

Allerede ved første kontakt med en Tula Standard bæresele, vil man ikke være i tvivl om, at standarden for kvaliteten er meget høj. Stoffet er certificeret OEKO-TEX® Standard 100, så det er sikkert og rent til brug af sårbart småfolk, og stoffet har en ret unik følelse. Det føles på én og samme tid stærkt som kraftig kanvas, samt blødt og lidt elastisk som jersey. Virkelig noget ganske særligt.

Alle remme, samlinger og syninger er stærke og uden krummelurer, og bæreselen er blødt polstret og støttende de helt rigtige steder. Derudover er der små praktiske detaljer, der gør en stor forskel for brugeroplevelsen. Eksempelvis er der en smart aftagelig hætte, som kan spændes op og støtte barnets hoved, samt skygge for lys og skærme for indtryk. Der er også noget så lavpraktisk og genialt som en opbevaringslomme foran på mavebæltet – stor nok til at rumme små fornødenheder der volder store problemer at mangle. Om det så er sutter, servietter eller nøgler, så er de lige indenfor rækkevidde i den smarte lomme. Tula har tænkt på alt!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!