Tula Half Buckle har et ben i begge lejre! Elsker du bæreseler fordi de er så nemme og praktiske, men savner du måske lige en smule ekstra støtte? Eller elsker du vikler fordi de er støttende, smukke og udtryksfulde, men kunne du godt bruge en anelse mindre stof at holde styr på ind i mellem? En Tula Half Buckle er det bedste fra begge verdner; du får et nemt og praktisk mavebælte med klik-spænde, god støtte og smart opbevaringslomme – kombineret med de velkendte og velstøttende haler af stof, der kan bredes om bærers skuldrer og barns rumpe. Alt sammen fastsat på et justerbart panel hvor barnet sidder, som man kender det fra bæreseler, med skyggende og støttende hætte, velpolstrede kanter samt remme og hele molevitten. Hele herligheden låner samtidig noget skønhed fra viklerne, med sit krydsende og omsluttende udtryk fra halerne. Resten af skønheden står Tulas enestående farver og mønstre for.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Tula Half Buckle er endnu en vinder fra Tula

Et bæreredskab fra Tula er gennemført kvalitet og design. Stoffet er blødt og stærkt, farver og mønstre står helt skarpt, detaljerne er gennemtænkte og selvom brugsperioden er lang grundet designet og komforten, er holdbarheden endnu længere.

Alle Tula bæreseler, inklusive denne half buckle, er nemme at anvende for både nybegyndere og øvede - denne endda til både nyfødte og tumlinger - ligesom de alle er det ypperste indenfor komfort for barn og bærer. Men en Tula Half Buckle har en rigtig god ekstra detalje, i form af et lag støtte mere end de gængse bæreseler; halerne der vikles om bærers skuldre, og i øvrigt også er polstrede ved skulderpartiet, vikles også rundt om barnets bagdel og nedre ryg, og videre om bærers mave, ovenover mavebæltet. På den måde opnås altså ekstra støtte, vha. ekstra stof om både barn og bærer, samt ekstra fleksibel tilpasning for begge parters individuelle komfort og behov for støtte.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.