Viser alle 2 resultater

Som navnet antyder, giver en Tula Free to Grow bæresele netop mulighed for, at bæreselen kan følge barnets vækst i hele bæreperioden. Det er en bæresele af absolut ypperste kvalitet, ligesom alt andet Tula leverer. Designet på denne bæresele er helt unikt, og udformet med stor omtanke for komfort, fleksibilitet og anvendelighed. Selve panelet er justerbart, så det kan bruges uanset barnets størrelse. Derudover har bæreselen en integreret babyindsats, så selv nyfødte kan bruge den komfortabelt og sikkert, uden der skal tilkøbes ekstraudstyr. Her får du altså det hele i én bæresele, til hele jeres bæreperiode.


Tula Free to Grow er et design-unikum

Udførelsen af Tula Free to Grow er ganske unik, og virkelig en forkælelse for både brugskomfort og for øjet. Det er en utroligt smuk bæresele. Farverne på det bløde stof står skarpt, mønstrene er stilrene og selve udformningen og snittet af bæreselen er virkelig en fryd for øjet. Designet er slankt, stilsikkert og nærmest futuristisk, uden dikkedarer eller unødige detaljer, men med gennemtænkte funktioner. Der er eksempelvis en praktisk lomme foran på mavebæltet. Lommen er overraskende rummelig, uden at se klodset ud. Her kan man have nødvendigheder som sutter, nøgler eller telefon.

Tula Free to Grow er sikkerhed, komfort og klasse i ét

Stoffet på en Tula Free to Grow er blødt, stærkt og certificeret OEKO-TEX® Standard 100, så du trygt kan bære dit barn heri. Panelet er polstret i siderne, hvor barnets ben hviler, så det ikke gnaver under selv den længste lur. Her kan den aftagelige hætte også komme i spil, til at støtte barnets hoved og beskytte mod solens stråler. Ligeledes er skulderstropperne brede og blødt polstrede, for at fordele vægten komfortabelt for bæreren. Mavebæltet er bredt, polstret og yder rigtig god støtte for bærer, uanset bæreposition. Mulige bærepositioner inkluderer front- og rygbæring.

Tula Free to Grow er naturligvis en ergonomisk bæresele for både bærer og barn, og barnets bækken og ben sidder naturligt i den korrekte M-position under brug. Derfor er der ingen begrænsning på hvor længe barnet må sidde i selen ad gangen, og baby kan derfor trygt få lov at sove sin lur færdig hver gang.