Viser alle 2 resultater

Har man opdaget den fagre verden af bæreredskaber og er faldet for bæreselernes fordele over vikler, så er en Tula bæresele noget der står højt på ønskelisten for rigtig mange. En Tula bæresele er nemlig imponerende fleksibel i brug, så den kan tilpasses stort set alle børn og bærere i en håndvending. Kvaliteten er heller ikke at spøge med, detaljerne er gennemtænkte og udførelsen samt designet er gennemført. Tula bæreseler vækker glæde hos mange pga. dens lange brugstid, dens høje komfort og dens smukke design.


Det er svært at vælge den forkerte Tula bæresele

Bæreselerne fra Tula er nemlig alle nemme at anvende og har alle god støtte. Det være sagt, så adskiller de sig selvfølgelig lidt på hvilke behov de opfylder og hvem de egner sig bedst til.

En Tula standard bæresele er egnet fra 7-20 kilo, eller fra 3,5 kilo med spædbarnsindsats. Dette er en god all round bæresele for de fleste børn og bærere, og den har Tulas kendetegnende høje komfort og flotte design.

En Tula toddler bæresele er perfekt til tumlinge fra ca. 11-27 kilo – det er som regel fra halvandet til 4+ år for de fleste, og er således en robust følgesvend i adskillige år.

Så er der Tula Free-to-Grow bæreselen. Som navnet antyder, er det en bæresele der har fleksibiliteten til at følge barnets vækst og tilpasse sig størrelsen. Panelet har indbygget justering af størrelse, så bæreselen kan faktisk bruges helt fra nyfødt – uden ekstra udstyr – og op til ca. 20 kg. Ydermere er designet af, især, denne bæresele virkelig æstetisk en helt anden liga.

Tula Explorer er ligeledes også en yderst fleksibel bæresele, som kan bruges fra fødslen. Den udmærker sig derudover ved at have en bæremulighed mere end de andre; nemlig den hvor barnet sidder udadvendt, med ryggen mod bærers mave.

Sidst, men ikke mindst, har vi Tula Half Buckle. Halvt vikle og halvt bæresele, med sit mavebælte med spænde, men med skulderstropper der er ekstra lange og brede og uden spænder. Således kan de vikles rundt om både bærer og barn, og giver på den måde et lag støtte mere end almindelige bæreseler.

Fælles for hver Tula bæresele er, at de alle er brugbare for både begyndere og øvede, og kan være højtelskede hverdagshelte i flere år frem.