Viser et enkelt resultat

Vi fører adskillige af de populære Didymos vikle og øvrige bæreredskaber. Så hvad end du er på udkig efter en klassisk Didymos fastvikle, en hurtig og hip ringslynge eller en idiotsikker hybrid med det bedste fra både bæresele og vikle, så er det her du skal kigge. Af førstnævnte type, nemlig fastviklerne, har Didymos imponeret i årtier med vikler af imponerende styrke, brugervenlighed, skønhed samt blødhed. Ringslynger fra Didymos vikle er også sikre vindere. Designet af deres ringslynger gør det nemt at lykkes med denne vikletype, samt, ikke mindst, at elske at se og mærke på dem. Med en hybrid mellem vikle og bæresele, menes der noget så smart som den innovative Didyclick, som har den nemme anvendelighed fra bæreselen, men mere støtte som en vikle.

-40%

Didymos vikle er tysk kvalitet udviklet af en med-mor

Didymos er blandt de allerførste på det europæiske marked til at producere vikler. Didymos er startet i 1972 af Erika Hoffman, som var mor til to små tvillinger. Hun ønskede at give dem den samme nærhed hendes to ældre børn havde fået. Derfor fik hun en bekendt til at tage en vikle med hjem fra en udenlandsrejse og hurtigt spredte interessen sig for vikler i Tyskland, hvor hun selv begyndte at producere. Sidenhen har hendes døtre overtaget driften af virksomheden og ført visionen videre.

Didymos vikle er bæredygtige, i mere end én forstand

Didymos er således en familievirksomhed og har sine mærkesager kært. Økologi ligger højt på den liste, og den bomuld der anvendes i deres bæreredskaber er af GOTS-certificeret kvalitet og der er fokus på fair arbejdsforhold under produktionen.

Et bæreredskab fra Didymos skal være sikkert og funktionelt for både barn, bærer og alle der står bag. Af samme årsager er Didymos vikler blandt de meste populære og elskede mærker derude, og da Didymos er oplagt til både begynder og øvede, er vikler derfra ofte det eneste bæreglade forældre ender med at anskaffe sig.