Viser et enkelt resultat

Lækre, økologiske Caboo Organic vikle! Designet af det populære mærke Close. Viklen har vundet flere priser i England og er et rigtig godt valg til både begynder og øvede. Her kræves ingen knuder og bindinger – du trækker bare i stoffet gennem ringene og så sidder bæreselen perfekt! Se hele udvalget af strækvikle.


Caboo Organic økologisk strækvikle

Caboo Organic er en vikle af høj kvalitet og med mange gennemtænkte detaljer. Caboo Organic vikle er nem og hurtig at tage af og på samt meget simpel at justere selv når barnet sidder i bæreselen. Skulderstropperne er ekstra brede for at fordele barnets vægt bedst muligt. Samtidig er der indsat ekstra postring på bærestykket på ryggen. Barnet hoved og rygrad støttes at ekstra stropper som sikre at barnet altid sidder i den korrekte “frø” eller “M” position. Caboo Organic har ogs en ny bæreposition til hoftebæring.

Udover dét, findes der i Caboo Organic fra Close en diskret støttefunktion til amning, som faktisk skærmer både barn og mor under seancen, så det kan foregå helt i fred. Man behøver ikke engang binde viklen helt af for at benytte sig af den indbyggede støtte, men kan blot løsne stoffet i ringene, indtil en komfortabel position opnås.

Udover at være sikker ergonomisk og funktionsmæssigt for både barn og bærer, sikrer man også sin lille guldklumps ve og vel hvad angår kemi med denne vikle; den er nemlig lavet af økologisk bomuld – se, dét er BÆREdygtighed!

Caboo Organic kan bruges fra nyfødt og op til 15kg og kan justeres efter alle størrelser. På den måde har man faktisk en vikle, med fordele som fleksibilitet, brugervenlighed og blødhed fra en strækvikle, men som kan bruges længere – og nemmere - end de fleste strækvikler. Hvis man har to små, som er tæt i alder, kan man endda med fordel skifte mellem at bære den mindste og største, uden nødvendigvis at skulle skifte bæreredskab.