Viser et enkelt resultat

Med en Boba vikle er du sikret kvalitet og komfort til dig og din lille nye verdensborger.
Boba er et meget populært amerikansk mærke, der er grundlagt af en familie, som har rejst verden tynd med deres egen originale Boba demo-model. Koncept og funktionalitet er derfor testet og udviklet helt lavpraktisk af med-forældre, som ved hvad der er vigtigst ved et bæreredskab. En Boba vikle er derfor lavet med henblik på at være meget stærk, blød og anvendelig for alle.


En Boba vikle giver frihed til mor og tryghed til baby

Når man får en lille ny, kan det godt ramme ret hårdt hvor lange arme man får af at sætte babys, måske store, tryghedsbehov over ens egne behov. Man kan komme ud for at vade den ene efter den anden kilometer med en solid guldklump i armene, for at bevare husfreden. Samtidig kan det meget vel være, at både ærinder, rod og rengøring vokser en over hovedet, når man konstant har hænderne fulde.

En Boba vikle kan virkelig gøre en forskel i dagligdagen, i sådanne scenarier. Man får pludselig mulighed for at have hænderne fri til disse ting, få hvilet de lange arme, men samtidig have en tryg og tilfreds baby, som har den bedste plads man kunne tænke sig.

En Boba vikle er en ren fornøjelse

Med en Boba vikle kan man også være tryg ved, at bære-oplevelserne er sikre for den lille ny. En Boba vikle er nemlig aldeles ergonomisk og bæretiden behøver derfor ingen begrænsninger. Samtidig er man sikker på, at baby ikke kommer i kontakt med skadelig kemi, derinde i vikle-hulen, da en Boba vikle er ganske økologisk. Stoffet er stærkt, smidigt og blødt, og det er ikke jordens undergang hver gang der er læk fra baby – eller mor! En Boba vikle er nemlig nem og praktisk at vaske.