Viser et enkelt resultat

Boba er et velkendt, amerikansk mærke som er grundlagt i Colorado, 2007. Grundlæggeren, Elisabeth og hende familie, solgte alle deres ejendele og tog på en dannelsesrejse med intet andet end rygsække. Et år senere vendte familien tilbage og ideen og tegninger til den lækre Boba vikle var hermed skabt. Familien havde faktisk allerede en demo til førsteudgaven af en Boba bæresele med på rejsen – så en Boba bæresele må siges at være grundigt testet! Se hele vores udvalg af økologisk babyudstyr.


Bæresele og vikler fra Boba

Hos Boba nøjedes de ikke blot med at udvikle den perfekte bæresele. Rejsen fortsatte og med tiden er både vikler og slynger kommet til. Den lækre Boba økologisk strækvikle er 100 % GOTS certificeret og laves i mange unikke designs der tæller både vilde og rolige farver. En økologisk strækvikle fra Boba er blød som smør, smidig og ekstra slidstærk og kan bindes på et utal af månederBoba anbefaler at bære de små spædbørn på maven, mens de fleste lidt ældre børn fint vil kunne klare med at sidde bundet på ryggen.

Boba kan bruges til både store og små

Med en Boba bæresele eller en Boba strækvikle har du mulighed for at tilpasse snore, spænder og stropper så de passer til netop dit barn. Ved en Boba vikle slipper du for spænde og remme og må indstedet indstille viklen ved brug at længde og binden på viklen. Begge dele er super smart og giver mulighed for at barnet kan vokse sammen med bæreselen/viklen. Boba, og andre specialister på området, anbefaler at bære spædbørn på maven, mens de fleste lidt ældre børn bedre vil kunne klare med at sidde bundet på ryggen. Det allervigtigste er en korrekt ergonomisk position med ben og dermed også hofter. Det kaldes frøstilling eller M-position og dækker over at knæ skal sidde højere end hofter.