Viser et enkelt resultat

-40%

På denne side finder du alle vores lækre bæreseler og bærevikler. Vi udbyder i øjeblikket bæreseler og bærevikler fra Close, Manduca, Boba, TotsBots og Baby Tula. Eksempelvis kan du købe en TotsBots Papoozle strækvikle eller en økologisk bæresele fra Close. Der er så mange fine valgmuligheder, og vi er sikre på, at der også er en, der passer perfekt til dig og dit barn.

Hvad er fordelene ved en bæresele?

Med et bæreredskab har du mulighed for at have dit barn tæt på dig og samtidig have hænder og arme fri. Dette er fordelagtigt, både når du er ude på shoppingtur, men også derhjemme, når du skal ordne praktiske ting som at klare opvasken.

Herudover er bæreselen perfekt, hvis I skal udenfor. Skal i på tur i byen, slipper du nemlig for at skulle bøvle med barnevognen i den offentlige transport eller ind og ud af egen bil. Samtidig er det også nemmere at bevæge sig rundt udenfor, idet en barnevogn fylder meget, og ofte ikke må medbringes ind på blandt andet restauranter og små butikker.

Udover de mere praktiske fordele, er en bæresele også god til at skabe nærkontakt mellem dig og din baby, idet du har dit barn helt tæt på. Samtidig, fylder en slynge ikke meget, og kan hjælpe dig og dit barn med at føle jer trygge.

Hvordan skal barnet vende i bæreselen?

I de første tre måneder af barnets levetid, skal barnet vende med ansigtet mod dig, det vil sige brystkasse mod brystkasse, idet barnet ikke selv kan holde sit hoved oppe, da nakken ikke er stærk nok. Når barnet er cirka tre måneder, kan du vende ham eller hende om, idet nakken på dette tidspunkt er stærk nok. Samtidig er det stimulerende for barnet at kunne kigge ud, og blive opmærksom på forskellige ting.