Viser alle 2 resultater

Her finder du et spændende udvalg af sutter og flasker uden skidt kemi. Når baby kommer til at være i kontakt med en sut så mange timer af sit liv, så skal sutten selvfølgelig ikke udlede skidt kemi. En sut er i kontakt med slimhinder og tynd hud, og er derfor et sårbart sted ikke at spare på kemien. Ligeledes skal en flaske, med flydende guld og barnets livsvigtige næring, selvfølgelig ikke forurene hverken mælk eller mave. Derfor finder du økologiske sutter og flasker fra EcoViking i vores sortiment. Se hele udvalget af EcoViking og vores udvalg af moderne stofbleer.


Økologiske sutter og flasker fra EcoViking

En sut fra EcoViking er aldeles garanteret fri for BPA, PVC, phtalater og andet skadelig kemi. Kvaliteten er ekstremt høj og designet er smart. Sutterne er støbt i ét helt stykke, således der ikke forefindes revner eller samlinger, der gemmer på snavs og giver grobund for bakterier. Det gør ligeledes også, at skjoldet på sutten er lavet af samme, bløde materiale som selve suttedelen – derfor gør skjoldet ikke ondt på barnet under søvn eller ved eksempelvis et fald. Materialet der bruges til EcoViking sutterne er ren naturgummi, uden tilsætningsstoffer. Naturgummi er et bæredygtigt og, som navnet antyder, naturligt materiale, som udvindes af Hevea-træer. Med andre ord, kan disse sutter trøste dit barn på sikker og grøn vis.

Sutteflasker fra EcoViking er lavet i borosilikat glas, fordi glas er det absolut reneste valg kemimæssigt, da det ikke afgiver noget kemi. Borosilikat glas er ekstra stærkt og varmebestandigt. Det kan tåle hele 450 graders varme, og stadig komme direkte i fryseren uden at sprænge (det gør fryseren så til gengæld måske)! Suttedelen er af medicinsk silikone, som er helt rent og låget er lavet af plast af høj kvalitet, men på grund af flaskens smart udformning, kommer mælken kun i kontakt med glasset og silikonen. Flaskerne har anti-kolik ventiler og kan fås med silikoneomslag, som beskytter både hænder og flaske. Produkter fra EcoViking er uvildigt testet og lever op til alle krav for sikkerhed og kemikalier.