Viser alle 5 resultater

Pleje til børn

 

Alt til hud og hår

Børn og babyer har sart, tynd hud i forhold til voksne. De optager dermed også mere kemi fra deres omgivelser igennem huden end vi gør, ligesom deres krop og hjerne er mere påvirkelig overfor den kemi. Derfor er det, hvis du spørger os, så uendeligt vigtigt at reducere deres kemiske eksponering hvor end vi kan, uden at det skal koste livskvalitet.
Med det udvalg vi har af pleje til børn, har vi forsøgt at have for øje at hvert produkt skal have en klar funktion, være effektivt og nemt at bruge, uden at der gåes på kompromis med kvalitet og kemi.

 

Problemknuserer til problemhud

Selv om alle børn har sart hud, har nogle børn selvfølgelig mere sart hud end andre. Nogle børn er disponerede for eksem, tør hud, ildrøde vinterkinder eller andre reaktioner på miljøet omkring dem. Det findes der heldigvis råd for, uden at børnene skal fyldes med kemi.
Mange børn har eksempelvis stor glæde af produkterne fra Kraes. De er naturlige, økologiske og rene, med beroligende og antiinflammatoriske ingredienser, som kolloid havre og havsalt. Nærende og fugtgivende planteolier er også en stor bestanddel i Kraes ingredienslister, og der er ingen tvivl om at produkterne fra Kraes har hjulpet mange børns hud, både forebyggende og behandlende, på problemhud og småskrammer.

 

Vask uden udtørring og krads kemi

Børn har jo en tendens til at blive beskidte, det ved vi. Desværre er mange shampooer og sæber for hårde ved børnenes hud og hår, med udtørring og irritation til følge.
Sonett kan være behjælpelig her. De laver skumsæber, håndsæber med videre, som er baseret på naturlige ingredienser. De renser mildt, men effektivt, uden at udtørre hud og hår. Og så er de uden krads kemi, så du roligt kan lade ungerne lege skumbad – de kan sågar få økologiske sæbebobler fra Sonett!
Er man mere til shampoo i fast form, laver Isangs håndlavede, luksus shampoobarer af veganske, naturlige ingredienser. De giver blid rens og blødt skum til både store og små totter og fås også helt uden duft.

 

Sikker sol til de små

Når vi snakker om hud og beskyttelse, så må vi selvfølgelig ikke glemme solcremen!
Her har vi valgt Badger solcremer, da de har så kort og ren en ingrediensliste at vi blev blæst bagover. De er aldeles naturlige og fri for skidt kemi, men stadig hamrende effektive og vandfaste.
Badger har også en fantastisk Aloe Vera Gel som er genialt lindrende, hvis man ikke har fået solcremen på i tide eller man har beskadiget huden på anden vis.

Spa-stemning i det grønne hjem

Snyd heller ikke de små poder for en luksuriøs spa-oplevelse i form af en blød skrub af silkesvampene fra Cocoon! Mmm, de er altså dejlige. Og her kan selv de helt små være med til at skrubbe!

Vi har med andre ord alt indenfor grøn og kemifri pleje til børn – så de også kan få glæde af blød og smidig hud uden at lide kemisk overlast.