Viser alle 6 resultater

Babyudstyr: Shop alt fra sut til sele. I denne kategori finder du nøje udvalgte produkter, til en nemmere og grønnere hverdag med baby og barn. Det grønne og bæredygtige valg skal være ligetil, og sikkerheden skal være en selvfølge, så det er hvad vi tilbyder med dette sortiment. Gå bl.a. på udkig blandt de populære moderne stofbleer og vores grønne bæreseler, oplev mærker som Tula, Bambino Mio, Best Bottom, Cocoon og meget mere.


En sikker sut som basalt babyudstyr

Her findes sutterne af naturgummi fra Ecoviking. Disse sutter er af højeste og reneste standard på markedet. De er garanteret fri for skadelig kemi, her er hverken BPA, PVC eller phtalater, så du kan med grøn samvittighed lade dem trøste dit barn dagen og natten igennem, efter behov.

Skidt, snavs og bakterier får også dårligt fodfæste på sutterne, da de er lavet af ét, helstøbt stykke, uden samlinger og revner snavset kan gemme sig i. Da hele sutten er af samme materiale, altså naturgummi, er både suttedelen og skjoldet blødt og bøjeligt, så det former sig efter babys konturer og hverken gnaver eller forvolder skader, hvis baby sover eller falder på den.

EcoViking sutter er lavet af ren naturgummi uden tilsætning. Naturgummiet kommer fra Hevea-træet, og er et meget bæredygtigt og helt naturligt materiale. Sutterne fra EcoViking er uvildigt testet og lever op til alle krav for sikkerhed og kemikalier.

Bæreseler er også nyttigt babyudstyr

Man lærer virkelig hvad det vil sige, at sætte andres behov før ens egne, når man måske vandrer den ene efter den anden kilometer rundt i stuen med en utilfreds baby i armene. Man overhører ens egne ømme muskler der skriger, fordi alt er bedre end at baby skriger.

Heldigvis findes der nogle hjælpemidler, som kan lette byrden en smule og skåne ryg og arme. Bæreseler kan være kærkomment ergonomisk babyudstyr, for både baby og bærers lange armes skyld. De er hurtige og nemme at få på for alle, og giver en højere grad af frihed til mor og far, uden at slække på graden af tryghed til baby. De er også perfekte partnere til både bil og barnevogn – lige til at trække frem til spontane ture hvor man ikke vil hive vognen ud af bagagerummet eller baby ikke længere vil ligge i vognen.

Alle vores bæreseler er ergonomiske, så barnet må sidde der ubegrænset, og flere er også økologiske, så turen i det grønne er endnu grønnere. Apropos vogn, så kan man selvfølgelig ikke strege alt af indkøbslisten over økologisk babyudstyr, før man har fået fingre i en lækker økologisk barnevogn fra Naturkind. Så er der dømt økologisk lur og økologisk tur!