Viser 1–20 af 356 resultater

Økologisk hverdag

 

Nemt at vælge grønt

I denne kategori finder du alt du skal bruge for at have en økologisk hverdag, hvad end det gælder hverdagsrutinen eller en tur ud i det blå.
Vi tror fuldt og fast på, at det skal være nemt at vælge grønt – for så får man helt sikkert en mere grøn hverdag end hvis det er besværligt.
Derfor har vi samlet et super sortiment af bæredygtige og økologiske ting til hverdagen, som gør livet lidt lettere.

Alt til køkken og tur

Vi har, eksempelvis, et arsenal af bæredygtige og genanvendelige emballager og køkkenartikler. Prøv en smart genanvendlig smoothiepose til den mindstes mos, eller en lækker bivoks wrap til madpakken. Snup så en af de super rene og holdbare Klean Kanteen termoflasker og så er I klar til et måltid på farten!
Køkken og køleskab kan også hurtigt forvandles til et landskab af smukke, nordiske farver og økologisk bomuld, i stedet for en sø af stanniol, plastikposer og klingfilm.

Alt til det grønne hjem

Du finder også alt du skal bruge til et rent og grønt hjem. Både til tøjvask og gulvvask og alt derimellem! Tag et kig på Ulrich Natürlichs uovertrufne vaskemidler, Sonett’s enorme udvalg af bobler i alle afskygninger eller Biobaulas geniale, plads- og miljøbesparende rengøringstabs.

Alt til sund søvn

Vi har alt hvad familien skal bruge for at opnå et kemifrit sovemiljø, hvor man kan få en sund og grøn søvn. Vi tilbringer nemlig så mange timer af vores liv i sengen, at det er et oplagt sted at sætte ind i jagten på et renere og grønnere liv. Konventionelle senge og tilbehør er desværre også ofte fyldt med skrappe sager som formaldehyd og bromerede flammehæmmere. Dét og meget mere slipper du for med vores skønne sager fra Cocoon – som også giver uendeligt meget højere komfort.

Alt til hud, hår og alt derimellem

Står den på en grøn opdatering af plejerutinen eller endda en total grøn makeover, så finder du grøn glød og glæde i form af plejeprodukter til hud og hår. Både Kraes, Badger og Isangs laver afsindigt lækre produkter til store som små. Her kan man finde solbeskyttelse, lindring til problemhud, blødgørende pleje og meget mere – alt sammen uden skidt kemi!

Med andre ord, så er det nemt at få en økologisk hverdag med vores sortiment til familie og husholdning!
 


I denne kategori finder du alle de produkter der kan være med til at give dig en let og økologisk hverdag. Hos MiniE ønsker vi altid at gøre vores for at skønne vores miljø og i denne kategori finder du en lang række dagligdags produkter, som kan være med til at gøre en stor forskel på den lange bane. Du finder vaskeriet med økologisk vaskemiddel, afkalker, pletfjerner, lanolin og meget mere. Her har vi varer fra blandt andet Ulrich og Sonett.

Vi har også en på farten kategori her finder du vores snacksbag.

Her er varer fra Amerikanske Planet Wise, Imse Vimse og Bee's wrap. Planet Wise har lavet fantastiske poser i flere størrelser med lynlås og deres sandwich wrap med velcro og Bee's Wrap har lavet økologisk wraps af bomuld og bivoks. Imse Vimse har lavet poser med lynlås og en lille hank.

Det hele tæller i klimaregnskaber

Et gammelt ordsprog siger: ’Mange bække små, gør en stor å’ og det er virkelig noget der passer når det kommer til vores klima. Klimavenlige ændringer starter i det små men vokser sig hurtigt stor. Her spiller vores dagligdagsvarer en stor rolle, da der her er tale om produkter, som vi skal købe igen og igen. I forhold til vores husholdningsartikler, så vil du stadig kunne få det samme rene hjem, men miljøet vil have det langt bedre.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,. hvilket gælder for langt de fleste af vores ordrer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.