Viser 1–52 af 80 resultater

Stort udvalg af økologisk legetøj til store og små legebørn. En enorm del af en barndom går netop ud på at lege. Legetøj skal skabe glæde, inspirere og stimulere fantasien og sanserne – uden at overdynge eller overdøve dem. Trælegetøj i klare farver og afdæmpede, rundede snit skaber perfekte vilkår for at stimulere barnets interesse, men give frihed og plads til personlige udtryk og fri fortolkning. Dukker med naturlige, menneskelige dimensioner og udtryk, vækker empati, tryghed og tilknytning i dit barn, uden at forvrænge krops- og selvbillede. Se også vores udvalg af trælegetøj og økologiske dukker.


Hvorfor lige økologisk legetøj

Alle disse egenskaber burde give sig selv, når det kommer til økologisk legetøj. Men der er endnu en faktor, som ikke bør overses, når det kommer til de sager små børn tilbringer (forhåbentlig) endeløse timer i fri leg med; kemi.

Man skal selvfølgelig trygt kunne lade sit barn være fuldstændig uadskillig med sin nyeste dukke Lise, eller udforske sine nye træklodser og figurer med hele smagsorganet. Der skal ikke være parfume og pftalater fra dukken i kontakt med dit barns fine rosenkind, når de krammer og leger te-selskab og samsovning. Der skal heller ikke smutte tungmetaller eller hormonforstyrrende stoffer ind gennem juniors slimhinder, når bondegårdsdyrene skal smages til, inden de slippes ind i folden igen. Dét burde også være en selvfølge!

Det er det bare ikke. Man er desværre nødt til at vogte sig, når det kommer til kemi og børnenes bedste legekammerater. Og det kan være en rigtig jungle at navigere i, så man ender med at bruge uanede mængder tid på at opstøve den nye dukke Lise – og måske endda opgive, og gå på kompromis.

Men vi, her hos MiniE, synes det skal være nemmere at vælge både sundt og sjovt legetøj til guldklumperne. Og vi mener, at alle børn har ret til økologisk legetøj de trygt kan kaste al deres kærlighed på, uden at skulle betale prisen på den lange bane i form af skadelig kemisk påvirkning. Derfor finder du, i denne kategori, økologisk legetøj fra veletablerede og samvittighedsfulde ”grønne” producenter, med fokus på masser af fantasi og minus kemi!

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.