Viser alle 12 resultater

Vaskeklude


Vaskeklude er stofklude, der kan bruges som alternativ til vådservietter eller skumklude, når du skifter dit barn.

Skånsom mod miljøet

Mange vasker de små poders numser med vaskeklude frem for eksempelvis vådservietter eller skumklude, der kan være lidt hårdere mod huden end stofklude. Dette er der en god årsag til. Vaskekludene produceres nemlig af bæredygtige materialer – du kan eksempelvis få bambus klude og økologiske klude – og er altså skånsomme mod miljøet. Der findes adskillige klude på markedet, så der skulle findes en, der er perfekt til jeres behov, uanset om I foretrækker klude af bambus, økologisk materiale eller noget helt tredje. Ligesom genanvendelige stofbleer, varierer stofklude i både størrelse og form. Vi udbyder forskellige størrelser, mønstre, farver og designs, så du kan være sikker på at finde de helt rigtige vaskeklude for dig.

Slut med røde numser

Samtidig med, at vaskekludene er skånsomme mod miljøet, er de også skånsomme mod dit barn. De bløde naturmaterialer, som vaskekludene er produceret af, er nemlig ikke hårde mod dit barns hud. I stedet for at bruge vådservietter og skumklude, kan du derfor vælge at investere i MiniE’s klude af stof. Det er både miljørigtigt og meget bedre for dit barns sarte hud. Ved at skifte til stofklude undgår du nemlig både parfume, blegemidler og andre kemiske stoffer, som findes i både skumklude og vådservietter.

Spar penge

Vores klude er genanvendelige, hvilket betyder, at du kan vaske dem i vaskemaskinen og bruge dem igen og igen. På denne måde skåner du ikke kun miljøet, men også din pengepung. Du bidrager nemlig til at formindske affaldsspild, og samtidig er det også billigere på længere sigt, idet du undgår at skulle købe vådservietter, skumklude eller lignende relativt ofte. Du sparer altså mange penge på at skifte til klude af stof, da de har tjent sig selv hjem på ingen tid!