Viser 1 resultat

Engangsindlæg til stofleer


Engangsindlæg, line og rispapir – kært barn har mange navne! Et engangsindlæg bruges – som navnet også antyder – kun én gang. Det lægges øverst i bleen og “fanger” afføringen som derefter er meget nemmere at vippe ud i toilettet. Engangsindlæg leder desuden også væsken væk fra huden og videre ned i de absorberende lag.

Det praktiske ved engangsindlæg

Engangsindlæg til stofble gør dit arbejde med stofbleerne meget mere praktisk end ellers. Det skyldes at indlægget fanger al afføringen, så du hurtigt kan fjerne det fra bleen og skylle det hele ud i toilettet. På den måde bliver vaskearbejdet lettet en del, da afføringen kommer væk fra bleen. Samtidig gør det at det bliver nemmere at skifte babyen da afføringen hurtigt kommer væk, og det ”ulækre” er derfor hurtigt kommet af vejen.

Miljøvenlige stofbleer

Engangsindlæg kan bruges til at alle typer af vores miljøvenlige stofbleer, og kan derfor være med til at gøre dit bleskift nemmere uanset hvilke stofbleer, som du bruger. Når du har et par gode stofbleer og er klar med engangsindlæg har du alt hvad du skal bruge for at have en miljøvenlig baby. Så skal I bare have fat i en menstruationskop til mor, og så er alt det miljøvenlige på plads.

Vi har engangsindlæg fra både PoPoLiNi, Bambino Mio, Close og Imse Vimse. De praktiske indlæg til stofbleer findes endda både på ruller og i bokse. Alle MiniE’s engangsindlæg er 100 % nedbrydelige og må skylles ud i toilettet. Du kan se hele vores udvalg af stofbleer her.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.