Viser alle 36 resultater

Stofbleer til slanke babyer

Tilbud

Der findes stofbleer til alle, også stofbleer til slanke, lange babyer. Disse bleer sidder rigtig godt på babyer, som har slanke lår, og som er lange i livet.  Stofbleer til slanke, lange babyer er ofte lidt længere i ryggen og har stramme elastikker. På den måde er der taget højde for, at bleerne skal slutte tæt om lårene, og at bleen er høj nok til at komme op omkring navlen på barnet.

Genanvendelighed er godt for pengepungen

Stofbleer til slanke, lange babyer indeholder ingen skidt kemi og giver derfor dit barn en sund start på livet. Stofbleer til slanke, lange babyer er genanvendelige, hvilket gør stofbleerne billigere at bruge i længden sammenlignet med engangsbleer.

Fordelene ved at bruge stofbleer

Der er mange gode fordele ved at bruge stofbleer frem for almindelige engangsbleer. Først og fremmest gør du miljøet en stor tjeneste ved ikke at smide bleer ud hele tiden. Og så er stofbleer uden kemi også bedre for din baby. Og med stofbleer til slanke babyer, får du bleer der passer perfekt til den tynde baby.

Som et andet aspekt, er der også økonomiske fordele ved at bruge stofbleer. I stedet for at købe bleer hele tiden, køber du alle de bleer du skal bruge på en gang og det sparer du mange penge på i det lange løb. Så skal I bare have en menstruationskop til mor, og så er I en stor miljøvenlig familie. Du kan se vores udvalg af menstruationskopper her.

Brugervenlige bleer

Selvom stofbleer umiddelbart lyder besværligt, er det faktisk nemt at bruge de såkaldte moderne stofbleer. De er nemlig lavet så de er nemme at give babyen på, så du ikke skal stå og bøvle med bleerne. Samtidig er det praktisk, da du kan putte de beskidte bleer i en blepose for senere at putte dem ind i vaskemaskinen.

Det kræver selvfølgelig lidt mere vask at bruge stofbleer, men det er ikke så besværligt, som det umiddelbart lyder!

MiniE tilbyder alle kunder at låne en stofblepakke, hvis du ikke er helt sikker på om stofbleer er noget for dig, og gerne vil prøve det af, inden du investerer for mange penge på stofbleerne. Du kan læse mere om vores tilbud om at låne stofbleer her.  

 

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.