Viser alle 12 resultater

Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud
Tilbud

Hos MiniE har du muligheden for at købe start pakker med forskellige stofbleer på tilbud. Her kan der spares mange penge, da start pakker med stofbleer altid, er billigere end at købe stofbleerne enkeltvis. Alle vores start pakker består af genanvendelige stofbleer af bedste kvalitet uden skadelige stoffer. Ved at vælge at bruge stofbleer fremfor almindelige bleer hjælper du både med at skåne miljøet og ikke mindst dit barn. Økologiske souffleer som du finder her, er nemlig fri for skadelige kemikalier, hvilket har en stor indvirkning på dit barns videre udvikling. Derudover så er økologiske stofbleer også bedre for dit barns hud, hvilket gør at dit barn får den bedste komfort, når du vælger at bruge stofbleer.

Spar mange penge med en startpakke

Det smarte ved vores start pakker med stofbleer er, at du sparer penge, samtidig med at hver start pakke indeholder alle de stofbleer, du skal bruge, når du starter, på at bruge stofbleer. Derved kan en start pakke udgøre størstedelen af din nye blesamling. Vi har sammensat start pakkerne, så de indeholder alt, hvad du skal bruge. Det er også en god måde til at finde ud af, om stofbleer virkelig er noget for dig og din bedre halvdel.

Løbende i takt med at dit barn bliver ældre kan det være nødvendigt at supplere op med flere stofbleer eller tilbehør til stofbleer. Vi anbefaler, at du starter med at låne en stofble-pakke GRATIS, inden du investerer i en stor start pakke. Ved at låne en GRATIS stofble-pakke er du sikker på, at du får præcis de stofbleer der passer dit barn.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,. hvilket gælder for langt de fleste af vores ordrer.

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tusind tak for din tilmelding til nyhedsbrevet. Brug koden 9u7rg2fx og få 15 % på din første ordre!