Viser 1–30 af 236 resultater

Stofbleer


Glem alt om de gammeldags stofbleer også kaldet gylpeklude. Her er i stedet tale om moderne stofbleer i alverdens farver, modeller og varianter. Uanset hvilken af de mange forskellige stofbleer du vælger, så kan du være sikker på, at stofbleer et af de mest miljøvenlige bleløsninger der overhovedet findes til dit barn. Stofbleer er genanvendelige, bæredygtige og yderst miljørigtige. Dertil kommer at stofbleer - særligt de økologiske stofbleer - er meget bedre for dit barns sundhed og velvære. Sidst, men ikke mindst, så er stofbleers fine og unikke design slet ikke til at stå for sammenlignet med den traditionelle engangsble.

Stofbleer af bedste kvalitet og pris

Stofbleer fås i mange forskellige materialer, modeller og designs. Alle stofbleer hos MiniE er udvalgt med tanke på mindst mulig miljøbelastning i bestræbelserne efter økologiske stofbleer. Dernæst er MiniE's stofbleer udvalgt efter at alle familier kan være med rent økonomisk. MiniE har billige stofbleer der rent kvalitetsmæssigt ligger højt, samtidig med at prisen på stofbleerne er yderst fornuftig. MiniE's billige stofbleer gør det muligt for langt de fleste familier at droppe engangsbleerne og i stedet indføre de moderne stofbleer til glæde for på både barn, miljø og ikke mindst familiens økonomi på sigt. 

Hvor meget kan jeg spare på at skifte til stofbleer

Bruger dit barn stofbleer, sparer du nemt 4000-5000 kr. gennem hele bleperioden. Hvis du sammenligner de billige stofbleer med de dyreste engangsbleer, er der endnu flere penge at spare. Alle MiniE's stofbleer – endda også de 100 % økologiske stofbleer - er billigere i indkøb og vask sammenlignet med engangsbleer set over hele bleperioden. Dog er besparelsens størrelse afhængig af måden stofbleerne vaskes på og om stofbleerne tørre i tørretumbler. Læs mere om vask og tørring under vores side vaskeriet.  

Forskellige stofbleer til forskellige behov

MiniE har et stort udvalg af forskellige stofbleer, bl.a. lommebleer, all in one (AI0), all in two (AI2), faconsyede stofbleer, bindebleer, blebukser, svømmebleer, mm. Store dele at MiniE's udvalg af stofbleer er økologiske. De forskellige stofbleer gør det muligt for dig at finde netop de stofbleer, der passer allerbedst til din baby. Vi har et stort udvalg af stofbleer til tynde babyer eller bleer til babyer med tykke lår. Samtidig har vi også et bredt udvalg af forskellige natbleer, så du kan finde bleer der kan holde tørt en hel nat uden problemer. Du kan fx kigge på vores bambus stofbleer, der har en høj sugeevne, og derfor er perfekte som natbleer og til babyer, der tisser meget.

Som det sidste har vi også et udvalg af stofbleer til nyfødte, så der er er noget der passer til enhver baby.

Lån en stofblepakke

Hvis du er i tvivl, om stofbleer er noget for dig og din baby, kan du gøre brug af vores tilbud om at låne en stofblepakke. På den måde, får du en mulighed for at prøve det af sammen med din baby, så I ikke behøver at investere penge på stofbleerne, før I er sikre på, om det er noget for jer. Du kan også overveje at leje en stofblepakke. Du kan fx leje vores komplette 8-ugers startpakke.

Du kan læse mere om vores tilbud om at låne eller leje stofblepakker her.