Viser alle 26 resultater

Badebleer

De små elsker at være med i svømmehallen, og derfor er badebleer et must have. Nedenfor har vi samlet et udvalg svømme-bleer i forskellige farver og designs og fra forskellige mærker. Eksempelvis kan du købe en pop-in badeble fra Close i et utal af farver og mønstre eller en svømmeble fra Bambino Mio afhængig af, hvilket design du foretrækker. Du kan i al fald være sikker på at finde én præcis efter din smag, idet vores udvalg er stort.

Behagelige svømme-bleer i bæredygtigt materiale

For MiniE er god kvalitet vigtigt, og derfor er vores miljøvenlige badebleer produceret af materialer uden kemiske stoffer samtidig med, at badebleen stadig er super behagelig at have på. En stor fordel ved at benytte vores badebleer er, at du ikke behøver at give din baby en ekstra ble på indenunder. Vores bleer er nemlig ikke kun lavet med miljøet i tankerne, men også med dig og dit barn i fokus. 

Badebleerne er designet til at slutte helt tæt rundt om både lår og mave, hvilket bevirker, at du undgår uheld – alting forbliver i bleen. Ved at iføre dit barn i vores badebleer, skåner du ikke kun miljøet, men giver også dit barn mulighed for at trives i vandet uden at blive generet af en ekstra ble indenunder.

God investering, der sænker udgifterne

Vores billige svømme-bleer er altså et rigtig godt alternativ til engangs-svømmebleen både i forhold til komfort, miljø, sundhed og økonomi. Vores genanvendelige svømme-bleer kan bruges igen og igen, og er tjent hjem på kort tid. De genanvendelige badebleer findes i mange størrelser og i et utal af flotte designs, og du kan altså være sikker på at finde noget, der er det perfekte fit for netop dit barn. Det er bare at vælge din favorit svømmeble, og hoppe i vandet til kvalitetstid med dit barn! Der er altså flere fordele ved de flotte genanvendelige svømme-bleer. De er gode for din økonomi, for miljøet og så er de genanvendelige svømme-bleer bare super flotte.