Viser et enkelt resultat

Dette mærke er noget helt særligt, og rigtig mange barfodselskere sværger til det. Zeazoo er unikt, både i design og i kvalitet. Man kan altid kende et Zeazoo produkt på de flotte stikninger og det bløde læder.
Zeazoo laver både sko, støvler, hjemmesko og sandaler, og alle produkterne er håndsyede af det mest smørbløde læder, som smyger sig om fødderne som var det bare endnu et lag af ens egen hud. Det er stærkt, men eftergivende og former sig efter hver fod, uden at hæmme bevægelserne.
Al læder er nøje udvalgt og behandlet efter de mest bæredygtige principper. Vegetabilsk garvet uden krom og farvet med plantefarver, for at sikre at alle produkter er uden skidt kemi, er allergivenlige og med god samvittighed kan bruges mod børns bare hud.

Zeazoo tilbyder flere typer Vibram-såler, afhængigt af hvorvidt der er tale om indesko, sandaler, støvler eller sko, men fælles for alle sålerne er, at de er utroligt fleksible og slidstærke. 

Folkene bag Zeazoo er en familie i Bulgarien, som sammen driver virksomheden med klare værdier og visioner om bæredygtighed og frie fødder!
De har mange års erfaring med at skabe barfodssko og barfodssandaler af særegen kvalitet, og deres service og hjælpsomhed er legendarisk i branchen.
Zeazoo producerer endda sko, støvler og sandaler efter individuelle mål og bøjer sig bagover for at sikre personlig service og perfekt pasform for hver enkelt fod derude – stor som lille.

Hos MiniE forsøger vi at føre et udvalg af barfodssko og barfodssandaler som tilbyder et godt fit til forskellige fødder, og dét er der heldigvis god mulighed for med de mange alsidige produkter fra Zeazoo.
Snyd ikke dit barn for en smørblød oplevelse i form af barfodssko fra Zeazoo. Fødderne får de mest optimale betingelser for at udvikle sig korrekt, og samtidig føles hver dag som en forkælelse i fod-spa!

Advarsel: Zeazoo Yeti støvler med lammeskindsforing er så bløde indeni at dit barn kommer til at ville have bare tæer i vinterstøvlerne!