Viser 1–20 af 25 resultater

Ulrich Natürlich er en af vores forbilleder indenfor bæredygtighed. Ulrich Natürlich en østrigsk virksomhed der i mange år har produceret økologiske og bæredygtige produkter til stort set alt indenfor økologisk rengøring, vask og pleje. Deres produkter sælger enormt godt i hele Europa og er kun blevet mere anerkendte gennem tiden, i takt med at fokus på miljørigtig rengøring også er øget. Ulrich Natürlich producerer og leverer deres produkter med omtanke hele vejen rundt. Det betyder at der bliver passet ekstra godt på miljøet, på dyrene og på os som forbrugere. Se hele udvalget af økologisk vaskemiddel.


Hvad er så specielt ved Ulrichs Natürlich?

Ulrich Natürlich skiller sig ud på flere områder, men særligt ét område er hver at nævne: Alle produkter fra Ulrich Natürlich består nemlig af effektive fornybare råstoffer, som gør det muligt at producerer rengøringsmidlerne med mindst mulig miljøbelastning. Ulrichs produkter indeholder ingen fosfater, petrokemiske stoffer, dufte eller farvestoffer og er 100% fri for optisk hvidt, klor, salmiak eller aggressive syrer. Sidst men ikke mindst, så er alle produkter fra Ulrich Natürlich tilmed biologisk nedbrydelige!

Ulrich Natürlich er anerkendt af Dyrenes beskyttelse

Produkter fra Ulrich Natürlich følger retningslinjerne fra foreningen for Dyrenes beskyttelse. Det betyder at Ulrich Natürlich tilbyder produkter som belaster miljøet så lidt som overhovedet muligt og samtidig er hudvenlige. Det er vigtigt for dyrene og er sikkert også vigtigt for mange af jer.

Du finder genanvendeligt emballage hos Ulrich Natürlich

Ulrich Natürlich forsøger aktivt at forholde sig til emballageproblematikken og derved formindske deres CO2 aftryk hele tiden. Alt hvad Ulrich Natürlich fremstiller leveres i polyethylen emballage, som er en emballageform der kan genopfyldes mange gange. Herved bidrager vi alle aktivt til en mindre affaldsmængde, ved at sørge for at emballage dunkene fra Ulrich Natürlich ender de rette steder. For nyligt at dele af emballageproduktionen blevet udskiftet med endnu mere omtanke for miljøet – nu laves en del af dunkene nemlig i genanvendt plastik allerede fra fabrikken.