Viser alle 11 resultater

Tula

 

 


På denne side finder du vores fantastiske udvalg af Tula Bæreseler.

Tula laver fantastiske bæreseler, der ligger helt i top, hvad angår både kvalitet, design og funktionalitet.

Tula bæreseler findes i 3 forskellige modeller; Standard, Toddler og Free-to-grow.

Alle bæreseler findes i skønne designs der virkelig indbyder til leg og tæt samvær med sit barn. Både Tula standard, Tula Toddler og Tula Free-to-grow er alle lavet i kvalitetsmaterialer, der virkelig kan holde til hverdagsbrug.

Få den bedste komfort for både dig og dit barn

Tula bæresele er en bæresele der giver ultimativ støtte for både dig og dit barn. Som mor eller far får du den obtimale støtte på både din hofte hofte og skuldrer, hvilket hjælper til at sikre en optimal kropsholdning. Det gør det behagelig at bære selv større børn. Det er desuden let som en leg at indstille den nemme bæresele, sådan at den passer præcis til dig.

Tulas bæreseler er også designet med henblik på at gavne dit barn så meget som muligt. Derfor vil det altid være sådan at dit barn sidder i den anbefalede frø-stilling hvor barnet støttes hele vejen fra knæhase til knæhase. Det betyder at du sikrer at dit barn kommer til at side i en ergonomisk korrekt siddeposition. Det er både godt for dit barns krop, men det hjælper også dit barn til at falde til ro, når du er ude at gå.

Altid hurtigt levering og billig fragt

Hos MiniE ønsker vi ikke kun at give dig de bedste og mest miljøvenlige produkter på markedet. Vi ønsker også at give den bedste service. Derfor har vi altid dag-til-dag levering, så du ikke skal gå og vente på dine varer. Derudover tilbyder vi også fri fragt på alle ordrer over 499,-

Hvis du er i tvivl om, hvilke produkter, der ville passe bedt til dig, så vær ikke bange for at kontakte os. Vi hjælper dig hjertens gerne godt på vej.