På denne side finder du vores store udvalg af Tula Bæreseler. Tula laver virkelig lækre og komfortable bæreseler, der ligger helt i top, hvad angår både kvalitet, design og funktionalitet. En Tula bæresele er skøn at bære med og scorer højt på hitlisten over populære bæreseler netop på grund af den usædvanlige gode bærekomfort.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Tula populære modeller

Tula bæreseler findes i 3 forskellige modeller; Standard, Toddler og Free-to-grow. Både Tula Free-to-grow og Tula Standard er rigtig gode bud på en bæresele til de mindste børn. Her sidder børnene tæt på bæreren og begge bæreseler har gode muligheder for at indstille bæreselen til netop til det enkelte barn. Tula Toddler derimod er bæreselen der egner sig godt til de store børn. Her er panelet på bæreselen ekstra bredt og Tula anbefaler derfor bæreselen til børn fra 18 mdr og op ad. Alle bæreseler findes i skønne designs der virkelig indbyder til leg og tæt samvær med sit barn. Både Tula standard, Tula Toddler og Tula Free-to-grow er alle lavet i kvalitetsmaterialer, der virkelig kan holder til hverdagsbrug hver evig eneste dag.

Tula er den bedste komfort for både dig og dit barn

Tula bæresele er en bæresele der giver ultimativ støtte for både dig og dit barn. Som mor eller far får du den optimale støtte på både din hofte og dine skuldrer, hvilket hjælper til at sikre en optimal kropsholdning. Det gør det behagelig at bære selv større børn. Det er desuden let som en leg at indstille en Tula bæresele, sådan at den passer præcis til dig.

Ergonomisk korrekt position i din Tula

Tulas bæreseler er designet med henblik på at barnet opnår den helt rigtige ergonomiske position til knæ og hofte. Dit barn anbefales derfor altid at sidde i frø-stilling eller M-position hvor barnet netop støttes hele vejen fra knæhase til knæhase. Det betyder at du sikrer at dit barn kommer til at side i en ergonomisk korrekt siddeposition med knæene højere end hoften. Det er både godt for dit barns kropholdning, men det hjælper også dit barn til at falde til ro.