Viser 1–20 af 45 resultater

Tikki

Bløde barfodssko
Barfodssko og sandaler fra Tikki er kendt som noget af det blødeste på markedet. Sålernes runde former og ultra fleksible gummi giver sko som føles mere som sutsko at have på, men som stadig yder god beskyttelse.
Sålerne er også nogle af de tyndeste barfodssåler, fra kun 2 mm tykke. Så der er god mulighed for at mærke underlaget og Tikkis sko og sandaler er perfekte til selv de allermindste.

Kvalitetsmaterialer
Tikki bruger det blødeste skind og ruskind til deres skotøj. Med den rette pleje, holder det sig stærkt og smidigt, ligesom det kan være ganske vandafvisende.
Læderet smyger sig om fødderne uden at hæmme dem. Tikki sko og sandaler kan med tryghed bruges med bare fødder, da deres skind er garvet uden krom.
I deres veganske sko anvender Tikki blødt, økologisk bomuld i flotte farver og mønstre.

Håndlavet luksus til menneskepenge
Alle Tikki barfodssko er håndlavede i Rumænien af den søde familie, som står bag Tikki. Der er kræset om detaljerne og lagt fokus på at alle sko og sandaler skal være ultra bløde og lette, samt give god plads til de små fødder. Mange af deres modeller egner sig derfor også til buttede babyfødder og tåboksene har en god bredde.
Selvom der virkelig er lagt sjæl i både design, materialer og udførelse her, så ligger sko fra Tikki i et meget konkurrencedygtigt og fair prisleje.

Pasform
Der er gode muligheder for fin pasform for de fleste fødder her, da Tikki sko er meget bløde. De har en rummelig og bred tåboks og oftest god plads over vristen, men kan justeres til at passe lavere fødder med smalle ankler.
Det er et af de få mærker, hvor vi oplever at eksempelvis søskendepar med ret forskellige fødder godt kan have glæde af samme model sko, fordi de er så alsidige.

Tikki barfodssko er et rigtig godt valg, hvis man vægter højt at skoene/sandalerne skal være meget bløde, tyndsålede og fleksible – og man ikke vil gå på kompromis med kvalitet.