Viser alle 2 resultater

Hvis du gerne vil kunne være helt tryg når familiens yngste medlemmer udfolder sig kreativt på papiret, er Stockmar helt sikkert et interessant mærke for dig at kende til.

Stockmar er et tysk firma, som producerer kvalitetshåndværk i form af naturlige bivoksprodukter, primært til kreative udfoldelser. Med andre ord, kan man i deres sortiment finde farveblyanter, modellervoks, samt blokke og stifte af bivoksfarver, som passer i hænder store som små.
Der er lagt vægt på ergonomien, både i udformningen af farveblyanternes skaft, og i de særlige blokke, der er oplagte som første farver til familiens yngste. Hele familien kan sidde samlet ved bordet og udfolde sig med hver sit foretrukne tegneredskab til alt lige fra præcisionsarbejde til de første kruseduller.
Bivoksfarverne har en helt særlig farvedybde og taktil feedback, som især appellerer til børns sanser og fantasi, og de er derfor meget anvendt i eksempelvis Steiner-regi.

Stockmar har produceret bivoksmaterialer siden 1922 og har fuldstændig styr på sit kram, når det kommer til helbreds- og miljøhensyn. Der stilles store krav til leverandører og alt laboratorietestes for at sikre kvaliteten.
Produkter fra Stockmar er eftertragtede i den kreative og pædagogiske sektor, og virksomheden er anderkendt over en lang årrække, som synonym med kvalitet, kontrol og kreativitet.

Så hvis du har syndet med en snu 2-minutters kaffepause eller en listig 30-sekunders tissepause for dig selv, og kommer tilbage til en tumling der har spist den ene halvdel af en farveblyant og iført sig den anden, så frygt ej – så længe det er Stockmar!
Vi kan selvfølgelig ikke garantere for farven på det slutresultat første halvdel af farveblyanten har – den kreation afhænger velsagtens af dit kære afkoms personlige præferencer for farvesammensætninger – men vi kan love dig, at barnet ikke er blevet forgiftet i forbindelse med at få stillet sin nysgerrighed! Bivoksfarver er helt naturlige, giftfri og ufarlige, både indvortes og udvortes.