Stasher et et amerikansk mærke, grundlagt af Kat Nouri tilbage i 2005. År før det, havde Kat som pioner indenfor plastik-frie produkter, udviklet og specialiseret sig i produkter af 100 % ren silikone til børn og baby. De rene produkter uden skidt kemi var en succes hos både børn og forældre og siden hen er konceptet blot vokset og vokset. I 2005 kom Stasher opbevaringsposerne til og har taget markedet med storm. En stasher bag er en lufttæt beholder der både kan fryses og opvarmes – og endda også komme i ovnen. De er perfekte til madpakken eller resterne af gårdagens aftensmad. Eller blot som snackpose på køreturen! Se også vores udvalg af Bees Wrap.

Der blev ikke fundet nogle varer, der matcher dit valg.


Slut med plastikposer - vælg Stasher

I dag findes de lækre Stasher bags i mange forskellige former og farver og passer derfor til ethvert formål. Med en stasher bag kan du derfor let udfase alle dine plastikposer og lade én Stasher bag gøre jobbet i stedet! Det er bæredygtighed på højt plan og skåner samtidig miljøet for store mængder plastik i naturen. Har du lyst til at tage skridtet endnu længere mod en plastikfri hverdag, så se alle vores plastikfrie produkter.

Stasher = 100 % ren silikone

Fælles for alle Stasher bags er at de er lavet er 100 ren platin-silikone. Platin-silikone er silkone i sin reneste form og består hovedsageligt af noget så simpelt som sand. Platin silkone hverken afgiver eller suger noget andet til sig – heller ikke ved opvarming eller afkøling. Du kan derfor trygt bruge Stasher opbevaringsposer til alt slags mad uden frygt for skidt kemi. Stasher laver nogle af markedets eneste opbevaringsbokse af sin slags. De lækre Stasher opbevaringsposer kan nemlig gå både i fryseren, i ovnen samt i mikroovnen – vel og mærke helt uden afgivelse af hormonforstyrrende stoffer til maden under tilberedningen. Alle vores lækre Stasher bags er helt fri for BPA og er 100 % plastiskfrie.

Tilmeld dig nyhedsbrevet og få 15% på hele din næste bestilling

Gode tilbud, produktnyheder, sjove historier og tips og tricks.

Tak for din tilmelding. Du modtager i løbet af få minutter en 15% rabatkupon på mail.