Viser alle 5 resultater

Splash About er et af de førende mærker indenfor badetøj, UV-dragter og generelt svømmeudstyr til børn. Virksomheden er grundlagt i 2006 og har siden været en at de mest udbredte badebleer i England. Her har vi også haft glæden af de lækre Splash About Happy Nappy badebleer i flere år og de har meget hurtigt vundet indpas hos børnefamilier og svømmehaller. I takt med at kravene til brugen af badebleer til småbørn er skærpet i de danske svømmehaller, har badebleerne fra Splash About for alvor fundet sin plads på det danske marked. I dag er ”Happy Nappy” badebleen fra Splash About den en af de eneste godkendte badebleer til brug i danske svømmehaller. Ikke nok med det, så er en badeble fra Splash About faktisk et decideret krav for at kunne få adgang til svømmehallerne mange steder i landet. Se hele udvalget af badebleer.


Splash About - godkendt til brug i svømmehal

I langt de fleste svømmehaller det et krav, at barnet må bære netop Splash About Happy Nappy badebleen, for at kunne få adgang til bassinerne. Det skyldes at badebleen fra Splash About er en af de eneste badebleer på markedet, der virkelig kan holde uheld inde i badebleen. Badebleen har et bredt elastisk ribstykke omkring både talje og lårene. Det sikre at badebleen fra Splash About sidder godt fast på barnet, uden at stramme eller efterlade mærker på barnets hud. Samtidig er selve badebleen lavet af lækkert neopren, som vejer meget lidt og som samtidig holder barnet lunt i de kolde bassiner.

Splash About er genanvendelighed frem for alt!

Splash About producerer mange andre produkter end blot den populære badeble. Også våddragter til børn, svømmeveste, flydeveste, svømmebælter, dykkerbriller og lignende - alt sammen i samme høje kvalitet. Fælles for alle produkter fra Splash About er, at de ikke smides ud efter brug, men genanvendes og bruges igen og igen. Dette er et af Splash abouts nøglepunkter og er en vigtig hjørnesten i hele deres produktion. Det er vi selvfølgelig vilde med!