Viser 1–20 af 40 resultater

Sonett har oprindeligt rødder i tyskland, men har hurtigt bredt sig til være pionerer indenfor økologisk rengøring i mere end 45 lande. Sonett er et af de få virksomheder der har formået at sætte et solidt aftryk indenfor den miljøvenlige industri af økologisk rengøring – og som har formået at blive der! De står i dag inde for en bred serie af produkter der dækker over både økologisk rengøring, vask og plejemidler og der kommer løbende flere til. Se hele vores udvalg af økologisk vaskemiddel.


Sonett byder på økologisk fra A-Z

Økologisk rengøring fra Sonett kan få dit hjem til skinne og dufte af velvære uden det mindste spor af skidt kemi. I serien finder du selvsagt alt til økologisk rengøring og tøjvask - selvfølgelig 100% biologisk nedbrydeligt. Det stopper dog ikke her! Sonett laver nemlig også en bred vifte af andre nyttige produkter til hjemmet som ligesom af sortimentet, er helt uden sulfater og homonforstyrende stoffer. De mest populære fra sortimentet er Sonett's skuresvampe som er lavet af naturfibre. Desinfektionsgel fra Sonett er også populært og er efterhånden fast inventar på puslebordet hos mange børnefamilier. Et sikkert hit er også de lækre sæbebobler til børn, som selvfølgelig er 100 % økologiske uden parfume. I serien finder du også et velplejende vaskemiddel til uld og silke, som sikre at de sarte tekstiler bliver vasket helt rene til trods for maskinvask ved meget lave temperaturer.

Sonett er både skånsomt og sikkert – for både dit tøj og naturen!

Alt rengøring og økologisk plejemiddel fra Sonett kan uden problemer bruges af både børn og voksne. Du kan nemlig bruge alle de økologiske rengøringsprodukter uden at skulle bekymre dig om hverken miljøpåvirkning, dyrevelfærd eller din egen eller dine børns sundhed. Alle produkter er 100 % veganske! Dernæst bruger Sonett kun godkendte og økologiske dyrkede æteriske olier. Du får altså et af markedets mest effektive rengørings- og vaskemidler som du kan bruges til alt lige fra rengøring og tøjvask til gulvpleje og afkalkning. Samtidig kan du have helt ren samvittighed. For med økologiske rengøring fra Sonett, er du sikret at intet miljøbelastende lukkes ud i naturen – hverken under produktionen eller under brug.

Køb Sonett til dig selv, dine børn og dit hjem

Alle Sonett's produkter er 100% økologiske certificerede og har vundet flere priser gennem årene for deres specielle udvinding af produkterne. Hertil skal nævnes at alle æteriske olier er biologisk nedbrydelige og 100 % økologiske. Sonett's produkter er alle gennemtestede og virkelig produkter af meget høj kvalitet. Brug dem derfor med god samvittighed – både til dit selv, dine børn og dit hjem.