Viser alle 5 resultater

Schmidt’s mener at personlige pleje skal laves af planter og mineraler på en måde, der rent faktisk virker. Derfor er alle deres produkter baserede på planter og mineraler og dermed veganske og indeholder hverken aluminium, SLS, PEG eller kunstig duft og farvestoffer. Se også vores udvalg af KRAES Babybad.


Schmidt’s er daglig redningsmand

Schmidt's laver naturlige produkter der hjælper dig med at dufte godt og føle dig frisk uden at gå på kompromis med natur og kvalitet. Pointen er, at det skal være nemt og ligetil at foretage en lille ændring, som gavner din og klodens sundhed. Mange små ændringer rækker nemlig langt, og er mere realistiske at gennemføre for hver enkelte person.

Disse deodoranter anvendes sådan set som de deodoranter man kender, og er derfor nemme at gribe til, uden at skulle ændre sine vaner. De er drøje i brug, plejer huden og klistrer ikke. De er derudover også så effektive, at du næppe vil savne de kaskader af kemikalier du ellers kan risikere at finde derude, i jagten på at undgå lugten af gammel gnu, når du kampsvedende har kæmpet dit økoyngel ned i flyverdragten for fjerde gang på en dag - eksempelvis.

Schmidt’s sparer på kemien, ikke kvaliteten

Bæredygtighed på det større plan, er også vigtigt for folkene bag Schmidt’s. Sundheden og ansvarligheden ligger først på dagsordenen når ingredienserne skal udvælges, for selvfølgelig ikke at belaste din krop med kemi. Men både i fremstillingen af indhold og emballage, er der faktisk også lagt stor vægt på forsvarlig produktion. Alle unødige skridt undgås, for at spare på ressourcer og al mulig materiale bliver genanvendt, inklusiv deodoranternes emballage. De går heller ikke ligefrem på kompromis på det moralske niveau, eksempelvis når det kommer til at undgå at teste på dyr, og de har hele 7 certificeringer: Vegan & Cruelty free, The Leaping Bunny, PeTA / PeTA-APPROVED VEGAN, The Humane Society, Non Toxin Revolution, Essential Oil University og Clean The World. Der bliver, med andre ord, ikke sparet på hverken kvalitet eller grønne visioner, når Schmidt’s laver produkter!