Viser alle 12 resultater

Scence økologiske deodoranter

 

Folkene bag Scence

The Scence Skinlab er et lille, engelsk firma baseret ved havet i solbeskinnede Cornwall. To veninder, Krista og Mel, har igennem årene sammen udviklet på deres naturlige og økologiske kollektioner af hud- og kropspleje af højeste kvalitet. Deres vision er at lave naturlige og miljøvenlige produkter, som emmer af luksus, men samtidig er jordnære og praktiske.
De producerer, blandt andet, håndlavede og naturligt effektive deodoranter baseret på økologiske ingredienser. Deodoranterne har vi valgt at føre i vores sortiment hos MiniE.

 

Grøn hverdagspleje

Der lægges vægt på renhed og bæredygtighed, samtidig med at produkterne udgør et glædeligt glimt af velduftende og blødgørende hverdagsluksus i den daglige rutine.
Der anvendes komposterbart genbrugspapir til emballagen – Scence produkterne er derved også 100% plastikfri og zero waste egnede.
Der anvendes udelukkende mineralske og plantebaserede ingredienser og alle ingredienser er veganske.
Scence deodoranter er, trods deres komplette mangel på krads kemi, utroligt effektive og kan holde dig lugtfri hele dagen, på naturlig vis.

 

Effektive, naturlige ingredienser

Formuleret af naturlige og veganske ingredienser leverer deodoranter fra Scence stadig imponerende effektivitet mod svedlugt.
Der anvendes aktivt magnesium som neutraliserer bakterielle lugtgener fra sved på naturlig vis, uden at irritere huden. Indholdet af pilerod hjælper til at absorbere fugt.
Scence anvender så stor en andel økologiske ingredienser som muligt i deres deodoranter og har nøje udvalgt økologiske æteriske olier til de helt rette duftnoter. Duftene er friske, men jordnære og dæmpede og går fint til både mænd og kvinder.

Alle Scence deodoranter er helt fri for det neurotoksiske aluminium og det er også helt unødvendigt, da indholdet af magnesium er effektivt i sig selv. Deodoranterne er også fri for syntetiske duftstoffer, farvestoffer, alkohol og er meget milde mod huden. I det hele taget er ingredienslisten meget kort og naturlig, for hver enkelt variant.