Viser alle 5 resultater

Ejeren af den østrigske virksomhed PoPoLiNi, grundlagde for 20 år siden virksomheden ved at producere økologiske stofbleer til småbørn. Det hele startede med en produktion til eget forbrug, da grundlæggeren ikke kunne forene sig med tanken om de store mængder engangsbleer af plastik der hobede sig op som affald på vores planet hver eneste dag. I dag, 20 år senere, er PoPoLiNi vokset enormt. Fra dengang blot at sælge stofbleer til børn, sælger PoPoLiNi i dag både de billige økologiske stofbleer og tilbehør til stofbleer, men har i den grad også udvidet med lækkert økologisk tøj til babyer og børn. Se hele vores udvalg af moderne stofbleer og tilbehør til stofbleer.


Økologisk uld fra PoPoLiNi

Nyest er PoPoLiNis serie af uldtøj i 100 % GOTS merinould. Hertil kan også nævnes børnetøjskollektionerne fra PoPoLiNi i både økologisk bomuld og bomuldsfrotté. Alt sammen utrolig lækkert tøj til børn og baby af en kvalitet der bare gør at tøjet holder evigt! Farverne hos PoPoLiNi skiller sig desuden ud fra de gængse på markedet og gør tøjet lidt anderledes end det uldtøj vi ellers ser så meget af. Hos PoPoLiNi er rød, gul samt pastelfarver et bevidst valg og er bestemt med til at give deres tøj en helt unik karakter.

PoPoLiNi og de miljøbevidste stofbleer

PoPoLiNI er meget bevidste omkring miljø, bæredygtighed og genanvendelse af vores ressourcer. Af netop den grund producerer PoPoLiNi alle deres produkter inden for EU. Det gør det nemlig muligt at mindske transporten fra fabrik til butik og holde CO2 udledningen nede. PoPoLiNi går desuden også meget op i de ansattes arbejdsvilkår samt sikrer at arbejdsforholdene er i orden. Det sikrest lettere når produktionen holdes i Europa frem for Asien, hvor kontakten til de ansatte er meget tættere på. Den sidste, og nok største faktor for at PoPoLIni holder produktion i Europa, er at det klart er lettest at sikre produkterne en høj økologisk standard i Skandinavien frem for på den anden side af jorden.