Viser 1–28 af 61 resultater

Planet Wise er en del af den amerikanske trio bestående af mærkerne Planet Wise, Imagine og Best Bottom. Fælles for dem alle er at bæredygtighed og genanvendelse har høj prioritet og vægtes særligt højt i både produktionen og i valg af materialer. Hos MiniE forhandler vi alle tre mærker; både Planet Wise, Imagine og Best Bottom.


Ind med Planet wise - ud med plastik.

Hos MiniE forhandler vi de populære snackposer, wet bags og pail liners fra Planet Wise. Alle produkter fra Planet wise er lavet med henblik på at minimere plastik og affald i vores natur ved at lave alternativer til dette! Snackposerne er et perfekt alternativ til den f.eks. meget brugte 4 L plastikpose, som har fulgt de fleste af vores madpakker fra vi var helt små. Planet Wise har selvfølgelig sørget for at snackposerne er godkendte til fødevarer og ikke indeholder eller afgiver nogle former for skidt kemi til indholdet. Derudover har Planet Wise også gennemtænkt på det praktiske! Snack poserne kan nemlig uden problemer holde til varm mad uden at tage skade eller afgive hormonforstyrrende stoffer til indholdet i posen. Og det er ikke engang det allerbedste; De fine snackposer har indvendige runde hjørne så intet snavs sætter sig fast - og så kan gå de tilmed gå direkte i opvaskemaskinen.

Planet wise går ind for genbrug

Der skal gøres op med smid-væk-og-køb-nyt kulturen hvis du spørger Planet Wise. Derfor har Planet Wise lavet snack bags og sandwich bags i mange forskellige former og størrelser. Her finder du helt sikkert en snack pose der kan løse netop dine udfordringer og som gør det lettere både at genbruge og skrue ned for engangsemballagen. Planet Wise lave nye prints hele tiden, så her finder du helt sikkert din favorit!